PRVO OGLAŠVANJE PORODICE ANĐELE ĐURIČIĆ: Ljubavnica dobila potpuno podršku, brišu sve poruke da bi je zaštitili od istine! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.12.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Anđele Đuričić izdala zvanično saopštenje, nakon što je uplovila u romansu sa zauzetim čovekom Zvezdanom Slavnićem.

PRVO OGLAŠVANJE PORODICE ANĐELE ĐURIČIĆ: Ljubavnica dobila potpuno podršku, brišu sve poruke da bi je zaštitili od istine! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com printscreen

Nakon što je Zvezdan Slavnić ostavio nevenčanu suprugu Anu zbog strasti i emocija koje su mu se javile prema Anđeli Đuričić, njena porodica se prvi put oglasila na njenom zvaničnom Instagram nalogu. 

Iako niko nije očekivao od Anđele da napravi ovaj potez, njenoj porodici očigledno stižu poruke uvredljivog sadržaja sa svih strana, pa su odlučili da daju zvaničnu izjavu i objave je na njenom Instagram profilu. 

 

Porodica je odlučila da obriše sve poruke koje njihova ćerka dobija, nakon što je zvanično postala ljubavnica, misleći da će na taj način da je zaštite od glasa naroda. 

- Ima posla, ko hoće da ima svoja posla. Da li ste zaista toliko dokoni da šaljete uvredljive i ponižavajuće poruke, a znate da ih ona neće ni pročitati, zato što su sve izbrisane i svaka sledeća će biti izbrisana. Ne trudite se uzalud, ko ne želi da je podržava, srećan vam put. Njen život ne zavisi od vas, niste joj ga vi dali - glasi u zvaničnom obrazloženju porodice. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading