Zec: KIJA JE OSTAVILA SLOBU JER JE GEJ

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" Marko Zec tvrdi da iz ličnog iskustva zna da je Slobodan Radanović naklonjen muškom polu jer je i njega muvao, kao i da je njegov brak pukao jer je Kristina Kockar shvatila da je gej.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Zec otkrio tajnu Slobe

Iako je Srpski telegraf na početku rijalitija objavio eksplicitne fotografije koje je Marko navodno slao Slobi, Crnogorac je tek sada za Pink.rs ispričao kako je izgledala njegova komunikacija sa Radanovićem prošlog leta. Detalji koje je maneken otkrio podsećaju na priču Nadežde Biljić, kojoj je Sloba, navodno, isto kao i Zecu, slao poruke u ranim jutarnjim satima pozivajući je na druženje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Sloba su zbog njegovog seksualnog opredeljenja raskinuli

- On dođe u Budvu na neke svirke leti. Zvao me je. Zvao me je i u teretanu i da stupimo u neki kontakt da se zbližimo. Jednom mi je rekao: "Ja ti pevam večeras u vili jednoj ovde, pa ti svrati!" Ja sam ostao iznenađen. Ajde da se mi znamo nekoliko godina, da smo prijatelji, pa da ima tu slobodu to da mi kaže. Meni je to bilo malo čudno, neću da kažem da me je muvao, ali...

Marko: Zvao me je i u teretanu i da stupimo u neki kontakt, dobro je što nisam

Navodno, iako je ignorisao pozive i nikada se nije video sa Radanovićem, Marko tvrdi da bolje što je tako jer je imao osećaj da će pevač nešto pokušati.

- Verovatno da sam došao na svirku, on bi ovo-ono. Kao da sam ja nešto! Odakle znam, takvi su ti momci! Meni su i pre "Zadruge" silni likovi slali poruke kao da sam zgodan, a dobijao sam i one stvari. Njihovo je da probaju, isto kao i ja kada probam kod neke devojke. Ja sam toliko dobio tih antena muških da mogu da otvorim radio-stanicu. Sloba mi nije slao svoju antenu. Ja mislim da je Kija sve to provalila i znala za Slobu, ali da neće to da iznese u javnost - zaključio je Zec.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đekson urinirao ispred paba

Nemanja Đerić Đekson mokrio je ispred paba pred nekoliko zadrugara, čime je pokazao oličenje nekulture. On je naočigled Jelene Krunić i svog cimera Vladana Vojnovića Vojketa, kao i Filipa Đukića, vršio malu nuždu ne obazirući se što ga snimaju kamere.
- Brate, da li si normalan? Pa nemoj ovde, to nisam ni ja radio - rekao je Filip kada je video Đeksona da urinira uza zid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

29.01.2018 08:57

Život joj se srusio kad je saznala da ima sklonosti ka muskarcima, nije ga džabe izbegavala 2 godine, htela je da ga ostavi a on nije želeo. Ovo sa Lunom radi da bi suprotno dokazao jer pocinje da peva pa da se unapred opere. Mora da ga je volela čim nije odmah prekinula vezu. Ako je bila sa Filipom, ako je to tacno. Slucaj slican kao kod Marije Ane. Osveta je najlepsa kad se hladna servira