OBRUKAO SI SE! Zvezdan Slavnić na stubu srama zbog jave prevare: Miki ga nije štedeo: "Nema opravdanja!" (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari nisu štedeli Zvezdana Slavnića nakon javnog priznanja da gaji emocije prema Anđeli Đuričić

OBRUKAO SI SE! Zvezdan Slavnić na stubu srama zbog jave prevare: Miki ga nije štedeo: "Nema opravdanja!" (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Učesnik rijalitija "Zadruga 6" Miki Đuričić rekao je Zvezdanu Slavniću da se razočarao u njega i da smatra da se odnosom sa Anđelom Đuričić obrukao.

- Ovo neće promeniti naš odnos, za mene je to završena tema. Žao mi je što se tebi to desilo, za mene je i prevara da gleda šta se dešava a ti da mjaučeš i da se iz toga nađe opravdanje - rekao je Miki.

-Nema opravdanja - dodao je Zvezdan.

-Ti si se obrukao, nadam se da si siguran u ovo - dodao je Miki.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Miki Đuričić

Inače, Miki nije jedini ukućanin koji je oštro osudio njegovu zaljubljenost prema Anđeli. Ovu odluku, većina ukućana je dočekala sa negodovanjem, a Anđelu su stavili na stub srama, zbog njenih prethodnih stavova, koje je propagirala u prošloj sezoni.

Podsetimo, nakon što je Zvezdan Slavnić javno priznao svoje emocije prema Anđeli Đuričić i ostavio suprugu pred milionskim auditorijumom, oglasio se i njegov otac, Moka Slavnić koji je podržao sina.

- On je bio vrlo iskren, prevara i kao prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije. Ali bio je vrlo iskren, kad je osetio nešto, javno je to rekao. Postoje dve stvari, ili si se primio jer si neiskusan, ili nisi imao kod kuće dovoljno onog što je tebi potrebno, tu je kraj cele priče. On nije zakasnio kao pojedini parovi, kao Aleks na primer, o Maji i da ne pričam. Bio je iskren, ali, kad tako nešto saopšti, naravno da će povrediti onu drugu stranu, to je glupo i komentarisati - rekao je Moka za Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading