CAR PROTRESAO ALEKS KAO NIKADA DO SAD! Filip nežnim dodirima probudio Nikolićevu, ona se istog trenutka bacila u akciju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.12.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car se više ne smiruju u krevetu

CAR PROTRESAO ALEKS KAO NIKADA DO SAD! Filip nežnim dodirima probudio Nikolićevu, ona se istog trenutka bacila u akciju! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car posetili su frizerski salon, koji je za zadrugare otvoren nedeljom, a mnogi su mislili da će nakon toga samo zapati, ali je došlo do vrele akcije. 

Naime, nakon sređenih frizura, Aleks i Car su utonuli u san, ali su se nakon nekog vremena probudili, kako bi se prepustili intimnom odnosu.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Vrela akcija Aleksandre Nikolić i Filipa Cara

Iako imaju turbulentan odnos, čini se da to ne smeta Aleks i Caru da spavaju zajedno, kao da nikada nije došlo do svađe i kao da uživaju u skladnom ljubavnom odnosu. 

Zadrugar je ovoga puta ubacio u petu brzinu, kao nikada do sada. 

Kako je izgledala vrela akcija Aleks i Zvezdana, pogledajte u nastavku teksta: 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

25.12.2022 12:03

Ovo Csr pozdravlja i čestita blagdan jer on je tako ispratio sve Bajrame, Božiće i Vaskrse, slave....Psovke, alkohol, uvrede, svađe, pljuvanja i na kraju sex. Aleksandra i nezna ništa drugo, na taj način ga pokušava zadržati a ona tako i živi (priča se ). To isto su radile i Mina, Maja, Dalila i ostale. Večeras nakon Božićnog ručka i alkohola bit će "veselo" i već viđeno. Ako dolazi Darko, poželjno je da ponese kacigu , letet će opet čaše i flaše kao i dosad.