KO JE ANA - ŽENA KOJU JE ZVEZDAN OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE? Izgleda kao milion dolara, a evo kako zarađuje za život! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevenčana žena Zvezdana Slavnić šokirana je ponašanjem supruga u rijalitiju

KO JE ANA - ŽENA KOJU JE ZVEZDAN OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE? Izgleda kao milion dolara, a evo kako zarađuje za život! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Ana Slavnić

Pred milionima gledalaca "Zadruga 6" sinoć je Zvezdan Slavnić ostavio nevenčanu suprugu Anu, zbog duplo mlađe Crnogorke, Anđele Đuričić, što je šokiralo mnoge. 

Ana se prvi put u javnosti oglasila kada je komentarisala učešće svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, a već njegov prvi prisniji kontakt sa Aleksandrom Nikolić, a onda i sa Anđelom, žestoko je osudila. 

S obzirom na to da se Ana često pominje u Zadruzi, iako nije učesnica rijalitija, mnogi su se pitali ko je zapravo ona i čime se bavi.

Ana i Zvezdan prošli su zajedno najteže životne trenutke, ali se ona nikada ranije nije pojavljivala u javnosti. Ako je suditi po objavama na Instagramu, Ana je neko ko dosta vremena i truda ulaže u svoj fizički izgled, a i zdravlje. Redovno posećuju teretanu, te često i objavljuje svoje fotografije s treninga.

Republika

Foto: ST/D. Kadić/printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Ana i Zvezdan Slavnić

Ono što malo ko zna o Ani, kako tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir, jeste to da je ostvarena na svim životnim poljima. Ima uspešan poslovni život, poseduje frizerski salon, a posao joj cveta.

Njen frizerski salon na Novom Beogradu joj je obezbedio unosne prihode, ali i pored toga što je u preduzetničkim vodama, stiže da se posveti porodici. Majka je dvoje dece, a dugi niz godina je u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo nekoliko dana kasnije je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Slavnićem.

- Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je... Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati. Voli vas Ana - napisala je Ana na Instagramu citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana "Mali Princ".

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdanova bivša, nevenčana supruga Ana

Podsetimo, Zvezdanovo ponašanje u rijalitiju osudio je i njegov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić. On je istakao da njegov sin nije uradio ništa nepromišljeno, ali je priznao da njegovom sinu prija društvo Aleksandre Nikolić.

On je otkrio da će dati sve od sebe da ubedi snajku Anu da se ne razvede od njegovog sina.

- Vodim krvavu borbu tri meseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dve teme - ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju - priznao je Moka pre nego što je u Zvezdanov život ušetala Anđela i definitivno zapečatila njegov odnos sa Anom.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Podsetimo, Zvezdan je sinoć uživo u programu između ostalog poručio svojoj supruzi da ne dolazi za Novu godinu u Zadrugu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading