"JAJARA JEFTINA, ZABORAVIO JE KO GA JE SPASIO OD BATINA" Taki Marinković šalje tužbu Caru nakon što mu je UDARIO ćerku!

Autor:

Zadruga

24.12.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marnković se oglasio za Republiku nakon drame Maje Marinković i Filipa Cara!

"JAJARA JEFTINA, ZABORAVIO JE KO GA JE SPASIO OD BATINA" Taki Marinković šalje tužbu Caru nakon što mu je UDARIO ćerku!

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Taki Marinković oglasio se za portal Republika, nakon što je Filip Car udario Maju Marinković u Zadruzi tokom ove noći. Podsetimo, Car je izneo niz uvreda na račun Marinkovićkinog oca, Takija Marinkovića, nakon čega je on odlučio da presavije tabak. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković

 

- To je jedna obična vucibata, jajara jeftina, prodaje krofne i iznajmljuje suncobrane na plaže, a ovde glumi mangupa i udara žene, treba da ga bude sramota, jer ima sestru i majku koje ga čekaju kod kuće. On je jedan običan nasilnik, zna se gde mu je mesto! Majin advokat je ovlašćen za te akcije i čovek odmah radi svoj posao, on to prati, ja sa tim stvarima nemam ništa, ne mešam se, ali kažu pravda je spora, ali dostižna - govori Taki za Republiku i dodaje:

- Klošar jedan običan, p**ka nije smeo da mi se javi kad sam ga zvao dva puta, hteo sam da se vidimo. Ološ jedan! Ta pederčina nije smela da mi se javi, zvao sam ga dva puta i nije smeo da mi se javi! Pre mesec dana u jednom beogradskom klubu su ga tri momka izvela napolje, upiškio se i plakao kao žena, a jedan čovek sa bradom, naš zajednički prijatelj, ga je spasio, on zna odlično ko je to. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

24.12.2022 20:31

Bravo tata, umesto na lecenje, salji ovu bolesnicu da se jase po tv, jer iz bolnice ne donosi pare a iz jebarnika puni koferi, taman da se kurcis dalje na njen racun!…