MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO ALEKSANDRU I DEJANA! Otkrio zašto je tužio Mariju Kulić: Evo šta joj nikada neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

24.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević odlučio je da se obračuna sa Marijom Kulić na sudu

MILAN MILOŠEVIĆ RASKRINKAO ALEKSANDRU I DEJANA! Otkrio zašto je tužio Mariju Kulić: Evo šta joj nikada neće oprostiti!

Foto: Republika

Milan Milošević

Voditelj Zadruge Milan Milošević bez zadrške je ispričao sve sočne detalje iz Bele kuće, pa otkrio da je raskid Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića bio neminovan.

- Da je to bila neka velika ljubav, njih dvoje se ne bi razdvojili tako brzo. Meni je Aleksandra za stolom rekla da nije svoja i da želi da bude ona-ona, a ne Dejanova devojka. Ja se sećam kada je ona ušla prvi put u Zadrugu, imala je ona dosta svoje podrške i visoko se kotirala, tada sam blokirao mnogo ljudi koliko su mi pisali - otkrio je Milošević za Srbiju danas i potvrdio naslove iz medija da je tužio Mariju Kulić.

Foto: zadruga printscreen

Marija Kulić

- Da, da, nisam ja tužio Miljanu, već Mariju Kulić, mi sada komuniciramo poslovno i službeno, jer sam ja na radnom mestu, ona je u rijalitiju, ali ona zna da joj nikada neću oprostiti, ja sam to njoj rekao - kazao je Milan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan Milošević

-Ja sam je tužio zbog toga što me je izvređala usred emisije, unosila mi se u facu, preko tih stvari neću nikad preći. Ne razmišljam da povučem tužbu, meni je jako žao zbog njenog zdravstvenog stanja, ali mene tako niko nikada nije uvredio na radnom mestu. Meni čast ne dozvoljava da pređem preko toga i boriću se da pravda bude zadovoljena. Ona je super rijaliti igrač, ali ovom tužbom i ostalima stavljam do znanja da ne mogu tako sa mnom - izjavio je ranije Milan Milošević.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading