KOMŠIJE MIKIJA ĐURIČIĆA KIVNI NA NJEGA: Razvezli jezik o njegovom ponašanju, nakon što je postao otac, ovo mu nije trebalo!

Autor:

Zadruga

24.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Mikija Đuričića razvezle jezik o njegovom ponašanju!

KOMŠIJE MIKIJA ĐURIČIĆA KIVNI NA NJEGA: Razvezli jezik o njegovom ponašanju, nakon što je postao otac, ovo mu nije trebalo!

Foto: Nikola Mutić, republika

Istina je da se Miki Đuričić za sada drži svega što je pred ulazak u Zadrugu obećao svojoj ženi Angelini, ali sada mu neki zameraju i zašto pristaje na ovako lascivne nastupe koji su više za one mlađe i razuzdanije učesnike najgledanijeg rijaliti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić Zadruga 6

 

- Miki je odličan, konačno se opametio i promenio, ali mi je zasmetala koreografija na Zadrugoviziji.

- Ne ide da muž profesorke u školi vrti gologuzu partnerku. Pa jel treba da joj se đaci smeju?", kaže komšinica iz Kupinova koja za Mikijevu ženu ima samo reči hvale: "Ona je pametna, smirena, proputovala je pola sveta, vredna je..

- Mikija je bog pogledao kad je pristala da se uda za njega. A to je sve zakuvao njen otac, koji obožava Mikija. Poznavao je on i njenu sestru, ona je lekar u Domu zdravlja - kaže komšinica za Svet.

Foto: ST/D. Kadić

Miki Đuričić

 

Inače i sam Miki je obećao da ove godine nema šanse da napravi neku glupost jer je sad drugi čovek.

- Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada ti je dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata -rekao je pred ulazak i, za sada, održao reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading