"SVAKO BI JOJ BIO DRAŽI PORED MILJANE, SAMO DA NIJE ZOLA" Bivši zadrugar osuo drvlje i kamenje po Mariji Kulić i Bebici, neće im biti dobro nakon OVE OSUDE!

Autor:

Zadruga

23.12.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović nije štedeo reči za Kulićke i njihov odnos sa Bebicom i Zolom.

"SVAKO BI JOJ BIO DRAŽI PORED MILJANE, SAMO DA NIJE ZOLA" Bivši zadrugar osuo drvlje i kamenje po Mariji Kulić i Bebici, neće im biti dobro nakon OVE OSUDE!

Foto: E-Stock

On je zadrugar koji je u Beloj kući najstrašnije napadao Kulićke. Zbog njegovih prozivki majka i ćerka su često bile u ratu tokom prošlih sezona. Ovaj put je žestoko opleo po Nenadu Macanoviću Bebici i Mariji Kulić, dok je Miljanu poštedeo i poželeo joj da uživa sa Lazarom Čolićem Zolom. Radi se o Marku Đedoviću koji je otkrio da je Marija u stanju da uradi sve da rastavi Zolu od Miljane.

- Katastrofa mi je što Marija podržava Bebicu. Kako možeš podržavati muškarca sa kojim tvoja ćerka opšti iz zahvalnosti i pri tom kažeš da je to u redu?! To je za svaku osudu! Crni ciganin bi joj draži bio pored Miljane, samo da nije Zola - rekao je Đedović i dodao:

Republika

Foto: N. Mutić

Marko Đedović

- Gori od Marije mi je jedino sam Bebica, koji prosi i kukumače za Miljanom. Kao da je ona dužna da bude s njim. Ona nije njemu tražila da on bude uz nju dok je bila u bolnici, on je sam izabrao da bude uz nju. To je ljudski što je on bio uz nju, ali ne po cenu toga da mu ona bude dužnik - zaključio je Marko za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading