ĐEKSONOV DRUG ISPLJUVAO NJEGOVU BIVŠU: Izmislila je trudnoću da mu se osveti!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

28.01.2018

18:42

Protekle nedelje nastala je prava pometnja kada je u Zadrugu ušla Sanja Jakšić, poznata kao drugarica Đeksonove bivše devojke Tijane, koja mu je prenela vest da je ona trudna. Ovo je napravilo potpuni haos u Đerićevoj glavi a iako je Tijana javno demantovala trudnoću, njegovi prijatelji i porodica su bili veoma potreseni.

instagram.com/kurtovitez
Jovan Janković

Jovan Janković, Nemanjin najbolji drug i kolega iz "Kurtoazije" osuo je paljbu po Tijani i osudio je za ovaj postupak: 

- Dokone devojke sa Instagrama, tzv. instagramuše, u koje svrstavam čak i njegovu bivšu devojku, su smislile tu notornu glupost da bi hranile svoj sadistički ego i sladile se njegovom reakcijom koja je bila intenzivnija nego što smo mi očekivali. S obzirom na to da mu je ta ista devojka oprostila pre ulaska u rijaliti skoro identičnu situaciju koja se desila na početku u ''Zadruzi'', mislim da je lažna trudnoća samo proizvod njene dosade i besposličarenja - rekao je Jovan.

 

On je otkrio i da li očekuje da će se Đekson pomiriti sa njom nakon izlaska iz Zadruge i šta lično misli o njoj i njihovoj vezi:

- Nisam baš siguran i ne mogu da pretpostavim kakva će biti njegova reakcija kad izađe, ako u međuvremenu nekako ne sazna da je cela priča o trudnoći laž. Đekson je inače osoba koja se lako sažali i skoro uvek oprosti, tako da ne bih smeo da potpišem taj ugovor umesto njega. Javljeno mi je da je demantovala tu glupost. Verovatno je uvidela koju je situaciju prouzrokovala u njegovoj porodici i među njegovim prijateljima. I sve to zarad neke sujetne osvete ili eventualno malo pažnje u medijima i na društvenim mrežama - kaže Jovan. 

 

Đekson je imao veoma turbulentnu vezu u rijalitiju sa Minom Vrbaški, koja je pre nekoliko nedelja izbačena.

- Niko od gledalaca sigurno nije očekivao sva dosadašnja dešavanja u Zadruzi, tako da niko ne može ni da zna sta će sve da se desi dok Đekson ne izađe. Mina i on će se sigurno čuti i videti, a šta će biti to niko pa ni oni sami ne znaju.

Jelena Krunić nedavno je ušla u Zadrugu i odmah postala bliska sa Đeksonom, a Jovan je otkrio da li ima neke šanse da se među njima desi nešto više od prijateljstva:

 

- Primetio sam da su se njih dvoje odmah zgotivili. Vidim da je Jelena Krunić isto u "ortak fazonu" i znao sam da će se prvo skontati sa Djeksonom. Svi koji slušaju Kurtoazijine i njegove solo pesme dobro znaju da Djekson voli malo punije, što bi mi u ekipi rekli "mesnatije" i "sočnije" devojke, pa poznavajući vrlo dobro tip devojaka koje se njemu sviđaju mislim da je Jelena Krunić mršava za njegov ukus. Kapiram da je zgotivio njenu energiju i da će na toj ortak - ortakinja relaciji biti dobar spoj u Zadruzi.

Komentari (0)

Loading