ISPLIVALE NOVE ŠOK INFORMACIJE! Bebica iz "Zadruge" je ZELENAŠ?! Daje novac na kamatu, pa preti BATINAMA ako mu se ne vrati dug!

Autor:

Zadruga

21.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji iz života Nenada Macanovića Bebice iz dana u dan iznenađuju javnost.

ISPLIVALE NOVE ŠOK INFORMACIJE! Bebica iz "Zadruge" je ZELENAŠ?! Daje novac na kamatu, pa preti BATINAMA ako mu se ne vrati dug!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, što bi naš narod rekao, mutan je kao Dunav. O njegovom životu svakodnevno na površinu izbijaju nove informacije, a neretko ih i on sam otkriva u "Zadruzi". Kako se sada saznaje, dečko Miljane Kulić je navodno kamataš. To je i on sam priznao u Beloj kući.

Rekao je ono što mi u Nišu znamo. Od čega bi oni živeli tako lagodno da im nije rijalitija i Bebičinih poslova. On daje novac ljudima, pa im posle određenog vremena uzima duplo ili troduplo. Ozbiljni su to iznosi. Opasne su to stvari i to su sve mutni poslovi kojima se on bavi. Ljudi znaju da se on bavi kamatašenjem, pa mu u muci traže novac, a onda, kada dođe vreme da mu vrate, ako neko zakasni, on zove, preti batinama i navaljuje. Bilo je tu svega i svačega - priča izvor za Kurir.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica je kamataš?!

Primer kako posluje u zelenašenju je sam ispričao suparniku Lazaru Čoliću Zoli, nakon što je rekao da je za 800 evra viljuškom vadio oči za dug.

- Jedan mi je dugovao 8.000 evra. Ma ne znaš kako to funkcioniše. Dok sam radio kamatu, uh, to je bilo... - objašnjavao je Macanović Čoliću. - I ja sam bio dužan preko 100.000 evra. Znam da je to velika muka - konstatovao je Lazar. Bebica je bio izričit: - Da, ali ti si se javljao tim ljudima i vraćao dugove! Šta bi ti radio da ti neko duguje pare? Na primer, 40.000 evra. Ej, druže, ozbiljne su to pare - kazao je Macanovič Čoliću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana, Zola i Bebica Zadruga 6

Mutne poslove Nenada Macanovića na Kosovu i Metohiji poremetila je, kako je sam potvrdio, Miljana Kulić.

- Meni je bilo potrebno šest sati da odem do Kosova. Miljana zna tačno koliko sam para nosio sa sobom. Miljana mi nije dozvoljavala da mrdnem od nje. Ja odem u prodavnicu, a ona sedi u kolima i zove me 44 puta - tvrdi Nenad.

- To ti verujem, jer sam i ja imao takve situacije s njom. Tačno znam šta radi - zaključio je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana, Zola i Bebica Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

22.12.2022 13:06

Obojica ste budale, bežite dok možete