OGLASIO SE BILAL BRAJLOVIĆ! Nakon flerta Maje i Cara, bivši zadrugar brutalno otkrio kako gleda na njihovo potencijalno POMIRENJE - sve pomno prati (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.12.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović napustio je "Zadrugu" zbog teške povrede, a ubrzo po izlasku je raskinuo sa Majom Marinković zbog Filipa Cara.

OGLASIO SE BILAL BRAJLOVIĆ! Nakon flerta Maje i Cara, bivši zadrugar brutalno otkrio kako gleda na njihovo potencijalno POMIRENJE - sve pomno prati (FOTO)

Foto: zadruga printscreen

Tokom sinoćne žurke u "Zadruzi", FIlip Car i Maja Marinković su obavili još jedan maratonski razgovor, koji je ispratio Majin sada već bivši momak Bilal Brajlović koji je napustio "Zadrugu 6" zbog povrede i operacije koju je imao.

Naime, Brajlović je u toku jučerašnjeg dana otkrio da je stavio tačku na odnos sa Majom, a sada je tokom noći na svom "storiju" objavio sliku na kojoj se vidi kako gleda "Zadrugu" i to upravo razgovor Maje i Cara, a pored njih ubacio je emotikon srca.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/lil.brox

Bilal Brajlović podržao vezu Maje i Cara?!

Da li je Bilal na ovaj način ironično prozvao ljubav Maje i Cara, ili je prihvatio da tu postoje emocije, ostaje nam da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading