CAR PRIPREDIO HOROR ZA SVETOG NIKOLU! Majo, bićeš moja ili ću te polomiti, ležaćeš pored Bilala s longetom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal je izbio u Beloj kući na veliki praznik!

CAR PRIPREDIO HOROR ZA SVETOG NIKOLU! Majo, bićeš moja ili ću te polomiti, ležaćeš pored Bilala s longetom!

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Filip Car i Maja Marinković

U ponedeljak se u Beloj kući proslavljala slava Sveti Nikola, koja je na kraju presela slavljenicama Aleksandri Nikolić i Maji Marinković. Naime, Filip Car pobrinuo se da izdominira i na ovaj sveti dan priredi horor scene obema zadrugarkama.
Prvo je raskinuo s Aleks, a zatim se okomio na Maju, kojoj je izjavljivao ljubav, a kada je ona ostala lojalna dečku Bilalu Brajloviću i nije pala na njegov već viđeni scenario, počeo je da joj preti da će je polomiti ukoliko ponovo ne bude njegova.


- Molim te, me pusti - rekla je Maja.
- Neću - odbrusio je Filip.
- Uništio si devojci vezu! Meni nećeš - vikala je Maja.
- Da li sam ja držao pištolj njoj na glavi?! Hajde tebi, ostavi Bilala, ostavi Bilala - govorio je Car i išao za njom.
- Govorila si da volim tebe i da se igram s njom - vikao je Car.
- Zar sada ovo nije dokaz da sam bila u pravu - vikala je Marinkovićeva.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković su se pomirili na dan slave, ali i posvađali

 


Hrvat je ubeđivao Maju da mu je sve vreme ona bila cilj, te da mu se Aleksandra usput desila. Izjavljivao joj je ljubav, a zatim pokazivao ožiljak koji mu je ostao od nje da bi istakao značaj emocija koje su postojale između njih, ali ona se stoički držala, ne verujući u njegove standardne fore koje prosipa kada ide od jedne devojke do druge.


- Ovo je tvoja igrica, ali ja ničija igračka nisam niti ću biti! Uništio si veze, misliš da možeš da dobiješ sve što hoćeš - prkosila je Maja.


- Misliš da sam hteo od tebe da napravim igračku, mogao sam kada sam ušao u kuću. Ja sam raskinuo svoju vezu - pravdao se Filip da je sada ponovo slobodan čovek, ali mu je Maja tek onda povukla živac:


- Nećeš uspeti da mi razneseš vezu, znaš da nisam kao sve, to te i boli. Sa mnom inat nećeš terati nikome, ja sam zauzeta, volim svog dečka!


- Šta radiš celo veče, ne znaš pušiti, jado jadna, ti si ozbiljna psihopata. Nemoj da ti slomim nogu, da legneš pored Bilala u longeti - počeo je da joj preti Car kad je video da Marinkovićeva nije progutala njegove emotivne izlive.

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković histeriše jer je Car ucenjuje na svakom koraku

 


Inače, Filip je sa Aleksandrom raskinuo iz krajnje banalnog razloga i čiste sujete, kada mu je ona zamerila što na dan njene slave komunicira s Milicom Veselinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
mina

21.12.2022 13:06

dve ljige najljigavije ya sve yadruge nema drugo