(VIDEO) ĐEKSON BEZ DLAKE NA JEZIKU: Marija Ana je kurva!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.01.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson je u nakon završetka emisije razgovarao sa Marijom Anom Smiljanić i priznao joj da mu je i te kako draga i to je čak pred svima priznao kada je prvi put kročila u Belu kuću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Marko Janjušević Janjuš

Iako se činilo da je to zaista tako, on je nakon toga izašao u dvorište gde je imao jedan zanimljiv dijalog sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, oni su razgovarali o devojkama i o tome kako je jednostavno zaljubiti se u nečiji fizički izgled, a Đekson je u tom trenutku pomenuo bivšu devojku Filipa Đukića.

- Ma, šta se zaljubio, ona je, bre, ku*vetina obična - rekao je Đekson.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana Smiljanić

- Kako ku*vetina, zajedno su dve godine, jesi normalan? Ja ne verujem da je bila s njegovim drugom - rekao je Janjuš.

- Ma u rijalitiju se smuvali, kakva to devojka može da bude, a i verovatno su imali dobar se*s. Ja baš verujem u to - nastavio je Đekson.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Marko Janjušević Janjuš

Janjušu je bilo nejasno kakvi su to odnosi među njima, s obzirom na to da se u periodu njegovog odrastanja takve stvari nisu dešavale, a Đekson mu je objasnio da je on moralno zasićena osoba i da su potpuno razumljivi i prihvatljivi njihovi postupci po pitanju devojaka i dodao da sebe smatra klincem.

Međutim, ništa bolje nije rekao ni o svojoj bivšoj koju je u potpunosti osudio zbog toga što je za vreme njegovog boravka u najpopularnijem rijalitiju zaboravila na njihovu ljubav, a čak je i u drugom stanju.

- Ma možda te zezaju, možda to i nije istina - rekao je Janjuš.

Detaljan razgovor možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading