ONA JE SPASILA ALEKS OD PROSTITUCIJE I DROGE! Otkrivena tajna koju kriju kao zmija noge, pevačica ju je izvukla iz Švajcarske!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna pevačice i starlete.

ONA JE SPASILA ALEKS OD PROSTITUCIJE I DROGE! Otkrivena tajna koju kriju kao zmija noge, pevačica ju je izvukla iz Švajcarske!

Foto: Instagram.com printscreen

Aleksandra Nikolić

Zorica Marković ćuti o tome da je pomogla Aleksandri Nikolić da izađe iz kandži prostitucije, u kojoj je bila pre nekoliko godina u Švajcarskoj. Pevačica i starleta kriju da su se upoznale pre nekoliko godina kada bivša devojka Dejana Dragojevića još nije bila poznata ni u svetu rijalitija.

Ona je otišla u Bern, gde je trebalo da radi kao hostesa u noćnom klubu. Međutim, kada je otišla tamo s drugaricama, ispostavilo se da je to posao animir-dame, a onda i mnogo više od toga. Prostitucija s elitnim klijentima iz okoline Švajcarske:

- Svi znamo u kom kontekstu se provlači ime Aleksandre Nikolić od momenta od kada je postala deo rijaliti-scene kod nas. Čim je kročila u "Zadrugu", počele su da kolaju priče da je radila sve i svašta u Bujanovcu, a onda i u Švajcarskoj, gde je bila neko vreme. Videli ste da se ona jedno vreme branila, poricala sve to, a onda, kada su se pojavili svedoci svog razvrata u kom je bila, neke stvari je i sama otkrila. Ipak, ima dosta toga što javnost nema pojma kada je ona u pitanju. Ni Dejan, koji ju je prihvatio i prešao preko njene mutne prošlosti, nema pojma za detalje koje ona krije ko zmija noge. Aleks je imala jedva 18 godina i nije imala pojma u kakav haos upada i šta joj se sprema - počinje priču njena prijateljica koja je bila u istom poslu kao ona i zna sve detalje njene, nimalo lepe, prošlosti, pa nastavlja dalje o popularnoj starleti.

Republika

Foto: e-stock/Tik Tak

Aleksandra Nikolić bila u paklu prostitucije i droge

- Imala je ideju da zaradi novac i vrati se u Srbiju: "Ne mogu u Srbiji sebi da obezbedim ništa, neću matore lovatore, hoću sama da zaradim. Dokazaću mama Slovenki da sam sposobna i njoj da pomognem", rekla mi je Aleks. Ništa nije bilo kako je zamišljala. Upala je u leglo prostitucije i droge. Neke devojke su dilovale narkotike, neke bile animir-dame, a neke prostitutke. Bila sam animirka zajedno s njom. Kada je videla da je đavo odneo šalu i da ćemo završiti kao belo roblje, Aleks je pokušavala da pobegne, ali joj je makro zaplenio pasoš i tada nije bilo šanse da mrdne nigde. Bila je blokirana samo u toj kući gde smo sve bile smeštene. Plakala je, nije htela da jede. Zbog toga je smršala deset kilograma. Dobijala je i batine od tog vlasnika bordela. On je bio nezgodan čovek - nastavlja prijateljica bivše devojke Dejana Dragojevića. U nastavku nam odaje i kako je uspela da se izvuče iz svega u šta je nesvesno upala.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Zorica Marković

- Njena majka Slovenka dobila je poruku da joj je ćerka u kandžama prostitucije, kao i ime glavnog podvođača. Pošto je poznavala Zoricu Marković od pre iz noćnog života, i sama je bila kao njena ćerka, došla je do nje i molila da joj pomogne. Plakala je na sav glas. Zorica se sažalila, pa je potegla veze i uspela da spase Aleks od dalje propasti. Dovoljno je bilo da okrene jedan broj telefona u Švici i da stvar bude rešena. Zorica je poznala veoma opasnog i uticajnog čoveka u Švici. Nije bilo jačeg od njega u to vreme. Zahvaljujući Markovićki, Aleks je dobila pasoš nazad i vratila se u Srbiju. Posle su ona i Slovenka dolazile kod Zorice u Jajince da joj se zahvaljuju, donele su joj svašta od poklona. Obe ćute o tome, prave se kao da se nikad ništa nije desilo, ali ako Zorica poludi, sve će da ispriča. Zbog toga Aleks ne sme ništa da joj kaže, čak i kad je najviše vređa i govori joj ružne reči - završava Nikolićkina prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mila

20.12.2022 13:21

Nevolim Aleks zbog onoga sto je uradila Dejanu,ali iz ovoga se vidi da ta nesrecnica nije kriva za tu situaciju.Majka je kriva sto je maloletnu pustila da ide.Posle joj se osladilo i postala je to sto je sada.

Milan

21.12.2022 06:50

@Mila - Koji ste vi debili