Kija proganjala ovu "Zvezdu Granda"!

Autor:

Zadruga

28.01.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom da je zadrugarka Kija Kockar bila sa nekoliko poznatih muškaraca, neki bi rekli kako je upravo to njen fetiš, a tome u prilog govori i činjenica da je 2012. godine bila totalno opčinjena tada novom aktuelnom "Zvezdom Granda" Petrom Mitićem Pepijem!

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Kija Kockar

Kristina Kockar, pre nego što se udala za Slobu Radanovića, bila je ludo zaljubljena u Petra Mitića, kojeg je proganjala i na sve načine pokušavala da stupi u kontakt s njim, prenose beogradski mediji.

Sredinom 2012, po završetku takmičenja "Zvezde Granda", kada je Pepi bio jedan od najaktuelnijih mladih pevača, sadašnja učesnica "Zadruge" bila je opčinjena njime. Svakodnevno je pratila šta objavljuje na Fejsbuku i odlazila na nastupe koje je imao po Srbiji. Međutim, pevač je zbog svoje sadašnje supruge Ivane Pavković totalno iskulirao Kiju.

 

Cilj je dostici trenera?. Realno sam blizu??? @dejanhalaj

A post shared by Petar Mitić (@petarmitic86) on Apr 15, 2017 at 7:51am PDT

 

- Ona ga je pratila tokom takmičenja i navijala je za njega. Uvek je govorila da joj je simpatičan i da bi odlepila kada bi ga poljubila. Slala mu je poruke, on joj je na nekoliko i odgovori. Kasnije je počela da ide na njegove svirke i tu je više puta pokušala da mu priđe i smuva ga. Upoznali su se, ali ništa više od toga. On nije želeo da s devojkama ostvaruje neke kontakte, pogotojer je započeo vezu s Ivanom - kaže izvor.

Kija se posle saznanja da folker ima devojku povukla, a ubrzo je upoznala i Slobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading