ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA ALEKS I DEJANA: Nikolićeva ga otkrila na "Zadrugoviziji", a niko nije primetio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo se spekuliše o tome šta je dovelo do kraha veze Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG RASKIDA ALEKS I DEJANA: Nikolićeva ga otkrila na "Zadrugoviziji", a niko nije primetio! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Milionski auditorijum rijaliti programa "Zadruga" ostao je šokiran kada je Dejan Dragojević doživeo istu sudbinu kao i u prethodnoj sezoni popularnog rijalitija, kada ga je Dalila Dragojević prevarila na njegove oči sa Filipom Carem, a sada je to isto uradila i Aleksandra Nikolić. 

Nakon što je odlučila da, sada već bivšem dečku Dejanu, javno zabije nož u leđa i započne ljubavni odnos sa Carem, mnogo se spekulisalo šta je dovelo do kraha njene veze sa Dragojevićem. 

Na "Zadrugoviziji" koja se održala sinoć, Filip i Nikolićeva osvojili su prvo mesto od strane glasača na TikToku, a ni članovi žirija, među kojima su između ostalog bili i bivši zadrugari Milica Kemez i Marko Đedović, nisu bili ništa manje oduševljeni. 

-Da li ti je drago što je prošlo? Šta se dešava? Mislim da si mogla i sve ranije da završiš - upitao je Marko Đedović Aleksandru, aludirajući na prekid sa bivšim: 

-Ispravno je ovo što sam ovako uradila, zato što bi bilo dosta gore po njega da sam ga lagala - priznala je Aleks, na šta ju je Kemezova upitala. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Milica Kemez i Marko Đedović na "Zadrugoviziji"

-Da li ti je pao teret sa srca kada si sve priznala? Da li ti je drago što si ponovo Aleksandra Nikolić? - pitala je Milica. 

-Osećam se slobodnije nekako. Šta god uradila, bilo to dobro ili loše, znam da je to moje. Ne može više niko da mi kaže: "E to ti je zbog Dejana". Sada nije, jer to sam ja. Dobra, loša, možda i najgora, ali to sam ja - zaključila je Aleks. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolič na "Zadrugoviziji"

Inače, Aleksandri su još od ulaska u veze sa Dragojevićem, pa i ulaska u šestu sezonu, zadrugari, kao i publika, prebacivali da sve zasluge dobija zato što je u vezi sa pobednikom "Zadruge 6". Čini se da je to zadrugarki i te kako smetalo, pa je rešila da se izbori sama za svoje zasluge. 

Kako je izgledalo priznanje Aleksandre Nikolić o Dejanu Dragojeviću, pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta: 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading