ALEKS ZAJAHALA CARA NAKON POBEDE NA ZADRUGOVIZIJI: Od vrele akcije pucali zidovi izolacije, ovo još niste videli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Nikolić i Filipu Caru popustile sve kočnice

ALEKS ZAJAHALA CARA NAKON POBEDE NA ZADRUGOVIZIJI: Od vrele akcije pucali zidovi izolacije, ovo još niste videli! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Aleks i Car

Nakon što su pobedili na sinoćnoj "Zadrugoviziji" zahvaljujući glasovima sa društvene platforme TikTok, Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili su da proslave pobedu nikad vrelijom akcijom.

Naime, kada su se vratili na imanje, Aleks i Filip, koji su dobili odlične komentare članova žirija za svoj nastup, prepustili su se strastima u izolaciji. 

Foto: zadruga printscreen

Vrela akcija Aleksandre Nikolić i Filipa Cara

Nakon što je završio razgovor sa Zolom, Filip Car se zaputio u izolaciju kod svoje već uspavane devojke Aleksandre Nikolić, koja se probudila kako bi sa svojim dečkom proslavila pobedu na "Zadrugoviziji".

Počeli su da se ljube, grle, maze i pipkaju ispod pokrivača, a zatim je Aleks preuzela inicijativu i popela se na svog dečka. Njih dvoje su se prepustili starastima i zatresli celu izolaciju, a zatim su zaspali zagrljeni.

Vrelu akciju Aleksandre i Filipa Cara pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta: 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading