MARIJA NUDILA 10.000 EVRA ZA ZOLINU LIKVIDACIJU! Kulićka priznala da je trajno htela da razdvoji Miljanu i Čolića: Htela sam da platim da ga UBIJU!

Autor:

Zadruga

17.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić šokirala ukućane kada je otkrila na šta je sve bila spremna kako bi Zolu zauvek sklonila od svoje ćerke.

MARIJA NUDILA 10.000 EVRA ZA ZOLINU LIKVIDACIJU! Kulićka priznala da je trajno htela da razdvoji Miljanu i Čolića: Htela sam da platim da ga UBIJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zadrugarka Marija Kulić priznala je da je pre ulaska u šestu sezonu bila spremna da unajmi plaćenog ubicu da se reši dečka ćerke Miljane Lazara Čolića Zole, kao i da je danima pričala sa suprugom Sinišom kako da sve izvedu.

Nišlijka je tokom nervnog sloma voditelju Milanu Miloševiću u pušionici priznala šta je planirala, kao i da je bila spremna da plati 10.000 evra za Zolino ubistvo.

 

Foto: zadruga printscreen

Marija Kulić i Lazar Čolić Zola 

- Najviše na svetu me boli to što će moja ćerka na kraju da ostane sama. Zola će da je šutne, Bebica više neće da joj toleriše ovo što radi, tako da će da izvisi. Boli me sve kad gledam Zolu i Miljanu zajedno. Odmah mi se vrate slike iz prošlosti jer je Zola moju Miljanu navukao na drogu. S njim je mogla da se predozira. Sećam se kad je usred noći dolazila Hitna pomoć. Krili su to od mene, pa su sestre insistirale da dođu roditelji kad je bila na klinici. Ona se drogirala s njim, to znam, samo ne znam kad je sve počelo i koliko je trajalo - priča Marija, pa je onda šokirala prisutne pričom da je htela da nađe plaćenog ubicu:

- Sa suprugom Sinišom sam sedela kad smo se dogovarali da unajmimo čoveka da ubije Lazara. Bila sam spremna da ponudim 10.000 evra, ako ne i više. U tom trenutku nisam razmišljala ni o čemu. Samo mi je bilo bitno da ga ni Miljana ni mi ne vidimo više nikad u životu. Rekla sam Siniši da se raspita, ne znam kako i kod koga. Danas, bre, ljudi ubijaju za 1.000 dinara kad im se ostane dužan, zamislite onda za te pare koje sam ja bila spremna da ponudim šta bi se desilo.
Kulićka je rekla da Zola namerno održava kontakt s Miljanom i sada u rijalitiju da bi napolju, kad izađu, mogli zajedno da odu da se kockaju.

 

Foto: zadruga printscreen

Marija Kulić o Zoli

Lazar i sad ima taktiku, to se vidi iz aviona. On se ne odvaja od Miljane jer mu je cilj da je odvoji od Bebice. Hoće da ostanu zajedno da bi mogao da je koristi i muze za pare i kad izađu odavde. Oni će odavde pravo u kockarnicu. Znam šta se godinama dešavalo i koliko su para pukli na kocku. Ja sam bolesna žena, više ne mogu da imam kontrolu nad njom. Molim zadrugare da glasaju kad budu nominacije za mene da bih mogla da odem kući. Da trpim ovu bruku i sramotu više ne želim - pričala je Marija dok je plakala.


Miljana: Ti si govno od majke, uništila si me!

Miljana je sve vreme tokom Marijinog nervnog rastrojstva branila Zolu i pljuvala majku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

- Ti si nula od žene i mene si uništila! Ne bi ti ušla u rijaliti da nisi želela, samo su ti pare bitne! Ostavi mene i Zolu, mi se volimo i normalno je da imamo seks! Ne kockamo se više i ne znam što se vraćaš na nešto što je bilo odavno. Rekla sam ti već da Bebicu vodiš kući ako ti je toliko bitan! Neću da budem s njim i imam pravo na svoj izvor - urlala je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading