ALEKSANDRA SAZNALA ZA VRELU AKCIJU FILIPA I MILICE: Zadrugarka menjala boje, nije mogla da veruje svojim očima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2022

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Nikolić sve se vraća milo za drago

ALEKSANDRA SAZNALA ZA VRELU AKCIJU FILIPA I MILICE: Zadrugarka menjala boje, nije mogla da veruje svojim očima! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Nakon što ju je Filip Car prevario sa Milicom Veselinović, Aleksandra Nikolić je istom merom uzvratila nekadašnjoj bliskoj drugarici, pa su preljubu u "Zadruzi 6" i obnovu veze Aleks i Cara gledali milioni. 

Međutim, ono što Aleks nije znala je da su Milica i Car bili intimni, pa joj je sinoć klip njihovog intimnog odnosa serviran tokom emisiji "Gledanje klipova". 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić ne trepće dok gleda vrelu akciju Filip i Milice

Kada je videla svog dragog u potpuno razuzdanom izdanju ispod pokrivača sa Milicom, kojoj je tokom klipa sevnuo intiman deo, Nikolićeva je menjala boje.  

Sudeći po facijalnim ekspresijama koje su se pojavile na Aleksandrinom licu dok je gledala vrelu akciju Cara i Milice, moglo se zaključiti da zadrugarka puca od ljubomore. 

Reakcije Aleksandre Nikolić dok gleda ljubavni klip Milice i Cara pogledajte u nastavku teksta, pa sami zaključite kako se zadrugarka osećala u tom trenutku: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading