MINA VRBAŠKI O ĐEKSONOVOM FLERTU SA KRUNIĆKOM: On tamo hoće nešto da je*e, a ja ga ovde čekam...

Autor: informer.rs, Republika

Zadruga

27.01.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški zapretila Nemanji Đeriću zato što je on molio Jelenu Krunić da imaju seks pred kamerama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Hoće nazad u Zadrugu?! Mina Vrbaški

Mina Vrbaški je odlepila kada je videla da je njen dečko Nemanja Đerić Đekson molio Jelenu Krunić da imaju seks, te je poručila da će im svima je*ati mater. Zanimljivo je to da je bivša učesnica "Zadruge" svojevremeno izjavila kako bi želela brak i decu sa reperom, ali on to očigledno nema u planu.

Đekson je bez blama nagovarao Jelenu da se kresnu i rekao da treba da je "pumpa svaki dan", ali se go-go igračica nije dala. To je Minu izvelo iz takta:

- Kada se budem vratila u "Zadrugu", je*aću ih sve tamo! Sve redom. Samo čekam taj dan da me vrate - započela je besno Šakova maloletnica i nastavila:

- Ispao je pravo go*no. On tamo hoće nešto da je*e, a ja ga ovde čekam. Ne jurim muškarce, niko me ne zanima, jer sam u fazonu da smo nas dvoje zajedno. Ma kada malo bolje razmislim, nema šta da se iznenađujem, pa to je Đekson.

Ona je odlučila da stavi tačku na svoju i Nemanjinu vezu i okrene drugi list.

- Neću sebe da nerviram i opterećujem glupostima, kada nisam tamo i kada ne mogu da utičem. Šta sad, treba da sedim kući, plačem, sečem vene... Pa neću bre! Naći ću i ja dečka, boli me uvo. Videla sam šta radi i to je to. On je zatvorena knjiga za mene. Sada ću i ja da nađem novog momka. Bila sam mu verna, ali to će stanje da se promeni. Ne čekam, bre, više nikog - bila je odlučna Mina.

RepublikaFoto: instagram.com/Printscreen
Nagrabusio: Đekson

Vrbaški je rešila da prvom prilikom otvoreno kaže Đeksonu da nikada više neće biti sa njim, jer neće da dozvoli da se bilo koji muškarac igra sa njom:

- Rekla bih mu da može slobodno da me zaboravi, da za njega više ne postojim. Nema te sile koja bio me ponovo spojila sa njim, koliko god se on izvinjavao i dokazivao mi da me voli.

Ona nije besna na svoju poznanicu Jelenu Krunić, koliko na izdaju svog dečka.

- Krunićku znam, čule smo se pre nego što je ušla u "Zadrugu". Nemam ni pozitivno ni negativno mišljenje o njoj. Ne znam da li ga je ona odbila zbog mene, ali me to više ni ne zanima - završila je bivša učesnica "Zadruge".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading