TEODORA U MINSKOM POLJU: Posle mnogo vremena progovorila o Čorbinom i Majinom odnosu! (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA TV

Zadruga

14.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novvoj epizodi emisije "Minsko polje sa Jovanom", ugostili smo bivšu zadrugarku Teodoru Bilanović učesnicu Zadruge 4. 

Foto: Republika TV

Minsko polje sa jJovanom, gost Teodora Bilanović

 

Iako nije dugo bila u medijima Teodora je sa voditeljkom Jovanom Ljubisavljević, komentarisale aktuelne zadrugare, ali i odgovarala na pitanja o odnosu njenog bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe i aktuelne zadrugarke Maje Marinković. 

 

Šta je sve Teodora otkrila i ko je po njoj trenutno najbolji frajer u Zadruzi 6, pogledajte u videu na početku teksta! 

Republika

Foto: Republika TV

Ekipa emisije "Minsko polje sa Jovanom"

Na današnji dan pre godinu dana počeli smo emitovanje serijala "Minsko polje sa Jovanom". Rezultati su se nizali, što nam govore i brojke, kao i vaši komentari. Samo u prvoj sezoni imali smo 37 emisija, gde su nam gosti bili aktuelni zadrugari, njihovi članovi porodica, novinari kao i druge javne ličnosti. U novoj sezoni uveli smo nove rubrike koje ste zavoleli, ali smo sebi zadali težak zadatak da nastavimo istim putem kao i prošle sezone. Hvala vam što ste sve vreme za nas i uz nas! A, mi ćemo se truditi da vas ni u ovoj sezoni ne razočaramo!

Ekipa emisije "Minsko polje sa Jovanom"! 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

15.12.2022 10:56

Čestitke za Jovanu i ekipu emisije "Minsko polje sa Jovanom". Zanimljiva i zavavna emisija koja je privukla pažnju i zadržala veliki broj gledalaca svojom objektivnošću i dobrim odabirom gostiju. I Teodoraje je bika večeras jako zanimljiv sagovornik. Jovani i ekipi želim još mnogo dobrih emisija i novih sadržaja a isto tako i ostaloj ekipi veoma uspešnog portala Republika ( Melina. Marko,Ognjen i ostali).