DEJAN IMA TUMOR? Biljana u SUZAMA zbog sina, ima KVRGE na glavi!

Autor:

Zadruga

13.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" otkrio je da ima kvrge, to jest promene, na glavi. Majka ga moli da ode na magnetnu da bi što pre saznali rezultate

DEJAN IMA TUMOR? Biljana u SUZAMA zbog sina, ima KVRGE na glavi!

Foto: youtube.com/dejan dragojević

Nakon što ga je devojka Aleksandra Nikolić javno prevarila Dejanu Dragojeviću je sve krenulo nizbrdo, a sada se požalio da ima zdravstvenih problema. Pored toga što je rekao da se psihički ne oseća dobro, Dejan je sve zabrinuo kada je dodao da ga brine kvrga koju ima na glavi, to jest, da sumnja na tumor.

Naime, Dejanu se pojavila izraslina i njegova majka Biljana je veoma zabrinuta za njegovo stanje. Pokušava danima da ga ubedi da ode na preglede i ustanovi šta mu se dešava pošto situacija nije naivna.

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević ima promene na glavi

- Dejan pokušava da nametne sliku da je sasvim dobro i da je stoički podneo to što je ponovo doživeo od partnerke, ali istina je drugačija i nije nimalo bajna ni sjajna. Ta izraslina može da bude veoma opasna, a i ne mora, samo je bitno da što pre ode na pregled. Kaže mi drug, kad su mu govorili da se ne zeza sa životom, da je rekao bukvalno ovim rečima: "Dobro sam ja živ, brate moj. Znaš koja su to psihička pucanja. Svašta sam proživeo za kratko vreme. Ova kvrga me isto muči, ali i nju ću da zajebem" - kaže Dejanov prijatelj za naš list i dodaje da je Biljana vidno loše zbog sina, te da ga preklinje da ide kod lekara:

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević mora hitno kod lekara

- Biljana je kao na iglama zbog sina. Moli ga danima da ide na magnetnu da bi se ustanovilo šta mu je, ali on se plaši i odlaže pošto sumnja da može biti tumor. Žena noćima ne spava jer je on u lošem stanju zbog ove budaletine Aleks, koja ga je prevarila s istim čovekom zbog koga mu je pukao brak s Dalilom. Pričala je s njim, ali on pokušava da pobegne od toga iako joj je obećao da će ići na pregled da bi nju smirio. David mu je velika podrška i forsira ga i za treninge, ali Dejan nema volje ni za šta. Samo da ode na tu magnetnu i da bude sve kako treba, pa da se najzad posveti sebi.

Nakon što smo saznali da Dejan ima zdravstvenih problema, on je u videu na Jutjubu potvrdio da na glavi ima promenu i da mora hitno da ode da vidi o čemu je reč.

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević

- Da mi nije Davida, bila bi borba, a David je tu i mnogo mi je lakše i kvalitetnije. Ne zanima me Aleksandra. Pazite, moj mozak može sve, ali bih naštetio sebi pričom o njoj. Još se nisam oporavio od prethodne sezone, keva me tera da idem na snimanja zbog kvrge koju imam. Svi me smaraju da idem na pregled - poverio se Dragojević pratiocima, pa dodao:


- Još moram da se odmorim od svega toga što mi se dešavalo i sada teretana, treninzi, svi me nekako daje mi volju za neke druge stvari. Nadam se da ću sve prevazići. Zovu me u emisije, odem i šta da me neko pita, da mi se sve svede na određene stvari i ljude. Napolju kada vidim šta je ovo, pukao akvarijum, sam sebi kažem u ogledalu: "Alo, momak, retarde, majmune...", nema šta nisam sebi rekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Lana

13.12.2022 21:49

Dejanu samo pare pare...bio je halapljiv u zadruzi za hranu...nosio sa raznih proslava i trpao u krevet...takvi ljudi lose prolaze u zivitu.PARE...PARE...jebes zdravlje,njegov odgovor je...

Nadja

13.12.2022 23:03

@Lana - Nemoj se zezati sa tom kvrgom, moja drugarica je umrla a da joj nisu mogli naci šta je to. To je bilo u vreme korone lečila se na VMA, gradskoj bolnici jednostavno nisu joj dali nikakvu terapiju,samo su se učili na njoj jer bolest nepoznata.

Mixino r.

13.12.2022 23:32

Masno tkivo, lipomi, ateromi i sl. - lako se vade, cede, izvadi kesica i ušije... Nema mesta dramljenju... Imate parice, pa lepo potrošite...

Cana

14.12.2022 11:27

Hvala Bogu da se Aleksandra spasila od ovog balavca, što svugde šalje klipove da bi ga fanovi sazalili da mu pare šalju, jer nije naviknut da radi .