ALEKS OTKRILA TAJNU DEJANA DRAGOJEVIĆA O PROMENI VERE: Starleta uživo na Pinku otkrila celu istinu o ritualima koje je izvodio zbog Dalile!

Autor:

Zadruga

12.12.2022

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila je istinu o promeni vere Dejana Dragojevića!

ALEKS OTKRILA TAJNU DEJANA DRAGOJEVIĆA O PROMENI VERE: Starleta uživo na Pinku otkrila celu istinu o ritualima koje je izvodio zbog Dalile!

Foto: estock/printscreen

U toku emisije ,,Pretres nedelje" Filip Car se suočio sa Aleksandrom Nikolić, te je izneo niz tvrdnji zbog čega nije podržao Dejana Dragojevića, a potom se dotakao i njegove promene vere.

Naime, podsetimo, tokom Zadruge 5 dosta se spekulisalo o tome da je Dejan promenio veru, da je prešao na muslimansku veroispovest, zbog Dalile Dragojević Mujić. On to nikada nije hteo da prizna ili negira, te je uvek isticao da je to njegova stvar.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ,V.LUKIĆ, E-stock, ATAImages

Dejan Dragojević, Filip Car, Dalila Dragojević, Aleks Nikolić

 

Sada je Nikolićeva, u razgovoru sa Carem potvrdila da je sve vreme bila farsa i da Dejan zapravo nikada nije promenio veru.

- On nikada nije priznao da nije promenio veru, ali nikada nije promenio veru, evo ja ću ti reći - tvrdila je Aleks, na šta se Car nadovezao:

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Aleks Nikolić

 

- On je radio neke rituale koji pripadaju muslimanskoj veroispovesti, ali nema veze, to ćemo da stavimo sada po strani, meni je to samo zapalo za oko, ali okej. Nisam se slagao sa Dejanom, ali dobro, nije mi bilo normalno, da se oženiš sa ženom i odeš sa njom od porodice, da nemaš zarad nje sa bratom kontakt i porodicom, meni to nije normalno - objasnio je Car.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Slobodan

13.12.2022 07:29

Stvarno su nebitne izjave rijsliti igrača gde većina njih ima sumnjivu prošlost čime se bave van rijalitija.to srpskom narodu ne treba.

Miso

13.12.2022 09:19

Promenio je kaze Dalilin otac Huso i uzeo ime Zijad. Sta zna,Aleks tuka.

Danica

13.12.2022 10:18

Ma, da, nije promenio veru, "SAMO" je o prihvatio njihove rituale, običaje i način života. Sitnica. Kako lako loši ljudi postaju janjičari.

Brka

13.12.2022 17:26

K je K bujanovac je za nju premija javna kuća u zimbabve