ALEKS ISKORISTILA CARA DA OSTAVI DEJANA: Palo veliko priznanje u Zadruzi nakon prevare Dragojevića, sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zadruga

12.12.2022

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari osudili Dejana Dragojevića nakon što ga je Aleksandra Nikolić prevarila sa Filipom Carem.

ALEKS ISKORISTILA CARA DA OSTAVI DEJANA: Palo veliko priznanje u Zadruzi nakon prevare Dragojevića, sve isplivalo na videlo!

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

Aleksandra, Filip i Car

U toku je emisiji ,,Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević prokomentarisao je ljubavni trougao Aleksandre Nikolić, Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

Miki Đuričić ustao je među prvima, kako bi izneo svoje mišljenje.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Miki Đuričić

 

- Aleksandra je iskoristila Cara da bi ostavila Dejana. Sama je odlučila, naravno da je ružno, što je to ponovo Car! Ja sam pričao prošle godine sve, ali ove godine ne mogu da je osudim, jer je devojka ustala i rekla. Dokle ćemo mi da sažaljevamo izbore Dejana Dragojevića? Oženio je pogrešnu, sad ovo... Dalila je već spavala sa Carem, on već krenuo za Šepak, sad ja to da žalim? Umesto da kaže, dođi ovamo! Dejane nisi fer! Gurnuo je u rijaliti, a on nije tu! Sad mi treba da je gazimo zbog Dejana? Nećemo Dejane! On joj je rekao da priča sa ljudima, da se druži! - vikao je Miki Đuričić. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija Kulić

 

- Ja sam već rekla sve. Ja se slažem sa Mikijem u smislu da nisam podržala vezu između Aleksandre i Dejana. Ona je njega veličala, rekla mi je da neće da ga prevari, ja sam rekla da će napolju, ona je govorila nikada, nikada. Odjednom Car je napravio od nje gusku, smandrljao je za manje od pet minuta. Ona je sama odlučila to. On je ušao sa tom namerom. Nisam siguran da li je njemu namera bila da se osveti Aleksandri zbog plesa sa Kristijanom, jer su mogli da se potuku. Ona je takva devojka, ja nisam očekivala da će ona Dejanu biti verna. Ona bi njega ostavila, prevatila bi ga. SKlop njen ličnosti je takav - ispričala je Marija Kulić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading