OVAKO IZGLEDA MAJKA IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka Zadruge otkrila u kakvom je odnosu sa ocem, a ona joj je pružila sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda majka Ivane Šopić!

OVAKO IZGLEDA MAJKA IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka Zadruge otkrila u kakvom je odnosu sa ocem, a ona joj je pružila sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić proslavila se učešćem u rijaltiju ,,Zadruga", nakon čega postaje i zaštitno lice ovog najgledanijeg rijaliti formata. Međutim, Ivana se toliko puta opekla, da retko kada govori o privatnom životu, naročito kada su u pitanju njeni roditelji.

No, nekoliko puta imali smo priliku da vidimo njenu majku i uverimo se na koga je Ivana povukla lepotu. Iako je ne prikazuje često u javnosti, gotovo nikada, majka atraktivne voditeljke pojavila se jednom tokom ćerkinog boravka u Zadruzi, kako bi je podržala, a tom prilikom, gledaoci su ostali fascinirani njenom lepotom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka Ivane Šopić ovako izgleda

 

Podsetimo, Ivana je toliko vezana za majku i o ocu gotovo nikada ne govori. Jednom prilikom je istakla da je majka bila ceo život za nju, dok sa druge strane otac i ne baš.

- Mene je majka ceo život odgajala, otac ceo život nije bio tu, sad hoće da bude kad imam 27 godina, ja se mislim: "Šta ćeš mi sad?". Kad mi je majka sve prošla, a ti se sad brineš za mene kad sam sposobna. Ko mi nije bio tu kad je bio najpotrebniji, ne treba mi ni sad - poručila je Ivana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading