ZATEČENI SMO! Oglasila se ROĐENA SESTRA Aleksandre Nikolić i žestoko OSUDILA njen odnos sa Carem: On ne sme da bude njena opcija!

Autor:

Zadruga

08.12.2022

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je frapirana sestrinim ponašanjem.

ZATEČENI SMO! Oglasila se ROĐENA SESTRA Aleksandre Nikolić i žestoko OSUDILA njen odnos sa Carem: On ne sme da bude njena opcija!

Foto: Printskrin/RTV PINK

O odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara bruji čitava javnost. Iako su mnogi mislili da će obnoviti vezu sa Majom Marinković, on je ponovo otpočeo ljubav sa Aleksandrom Nikolić, što je sve šokiralo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić i Filip Car se ljube

Dejan Dragojević je javno raskinuo sa njom, a ona je za crnim stolom priznala emocije prema Caru, te rekla kako odnos sa Dejanom i nije bio dobar kao što su svi mislili. Tim povodom se oglasila i njena sestra Jelena.

- Iskreno, svi smo zatečeni trenutnom situacijom. Ja prosto ne znam šta se dešava sa njom i koju igru ona igra. Car nikako ne sme da bude njena opcija, ona treba da se druži sa njim kao sa ostalom učesnicima "Zadruge". Sve što trenutno želim je da ona ostane svoja, bez ikakvih povezanosti sa bilo kim u kući. Smatram da joj to ne treba i da ipak najbolje plovi sama u novom nemirnom moru - poručila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
elena

09.12.2022 10:42

sta ces ljubav se desi i nebira se s kim