MAJKA ZADRUGARA ZAVRŠILA U HITNOJ: Ne može više da gleda JEZIVE SCENE, ukazana joj lekarska pomoć!

Autor:

Zadruga

08.12.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Julijana Lazić ne može više da gleda kako se njeni sinoći fizički obračunavaju pred milionskim auditorijumom

MAJKA ZADRUGARA ZAVRŠILA U HITNOJ: Ne može više da gleda JEZIVE SCENE, ukazana joj lekarska pomoć!

Foto: Republika

Julijana Lazić

Po ko zna koji put, braća Nenad i Predrag Lazić fizički su se obračunali pred milionskim auditorijumom "Zadruge 6", zbog čega je njihovoj mami Julijani pozlilo. 

Naime, Julijana Lazić veoma se potresla zbog ovih scena, zbog čega je čak završila u bolnici gde joj je ukuzana lekarska pomoć.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Peca i Neca, samo jedan od fizičkih obračuna

Majka blizanaca Nece i Pece ne može da podnese svađanje njenih sinova, jako je uzrujana, a kada je gledala sukob završila je u hitnoj.

- Uznemirena sam, malo sam prilegla, došla sam iz Hitne pomoći, primala sam infuziju. Zbog njih sam završila u Hitnoj, ja ne znam šta se sa njima dešava, ne znam šta im je celu noć. Oni kod kuće se zakače pomalo, jedno bez drugog ne mogu, ali ne znam šta im je noćas. Nisam mogla ni da ispratim. Moja majka ih gleda 24 sata, a ja ne smem ni da pogledam, dok se ne smirim. Noćas sam odmah promenila. Majka me je zvala jutros u 4 - rekla je Julijana Lazić za Pink.rs.

Foto: Facebook

Julijana Lazić

- Da li je Peca malo popio, ne znam. Da li su zbog garderobe, da li je Peci dosadilo što mu Neca dosađuje da se ne pobije, da ne pobije, ne znam... To je zbog Rodnija bilo sve. Neca se plaši da Peca ne popije pa da se zakači sa nekim - rekla je majka Julijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

08.12.2022 21:37

Glumatanje blizanaca a i njihove majke.