OVAKO DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAVI RASKID SA ALEKS: Bivša mu se ljubaka sa Filipom Carem, a evo šta on radi za to vreme (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.12.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po Instagram profilu Dejana Dragojevića, pobednik "Zadruge 6" je teže podneo razlaz od Dalile Dragojević nego od Aleks

OVAKO DEJAN DRAGOJEVIĆ SLAVI RASKID SA ALEKS: Bivša mu se ljubaka sa Filipom Carem, a evo šta on radi za to vreme (FOTO)

Foto: Nikola Mutic, Nebojsa Mandic, E-stock

Aleksandra i Dejan

Nakon što je javno ostavio, sada već bivšu devojku Aleksandru Nikolić, nakon njenog zbližavanja sa Filipom Carom, sa kojim se uveliko ljubi u "Zadruzi 6", čini se da je Dejan Dragojević izašao u grad kako ne bi mislio na još jedan ljubavni brodolom u svom životu.

Naime, Dragojević je na svom Instagram profilu okačio sliku i snimke iz ludog noćnog provoda u Novom Sadu dok ispija koktele. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dejan Dragojević

Jedni bi rekli da leči tugu u alkoholu, a drugi da želi da širom narodnim masama pokaže da mu nije teško pao rastanak sa Aleks.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dejan Dragojević u noćnom izlasku

Inače, pre toga Dejan je TikToku podelio snimak Aleksandre i Cara uz smajlile koji plaču od smeha, dok se u pozadini čuje glas Filipove bivše koja kaže:

K*rva sam i? Je l' mi fali nešto, je l' mi fali", što je ona izjavila tokom svog učešća u "Zadruzi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading