PUKLA TIKVA! Aleks i Car se posvađali i RASKINULI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.12.2022

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks i Car prekinuli komunikaciju.

PUKLA TIKVA! Aleks i Car se posvađali i RASKINULI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car posvađali su se na kauču u dnevnoj sobi, nakon čega je Aleksandra donela odluku da prekine komunikaciju sa njim.

- Ako hoćeš da se skloniš od mene, ti se skloni. Ja sam rekla šta mi se desilo, nemaš dužnost da budeš pored mene - rekla je Aleks.

- Napravićemo gulaš od života za sedam meseci - dodao je Car.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli

- Evo ja ću sa tobom da prekinem komunikaciju i ja sam kriva. Meni se desilo šta mi se desilo, ja sam rekla i on zna na čemu je, sa tobom sam završila i ćao - odbrusila je Aleks.

- Ajde ćao - poručio je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima

07.12.2022 22:27

Glupa Aleks će doiti šut kartu pod hitnom postupku..... Filip se igra sa njom. Ima li ona gram mozga u toj glupavoj glavi. Dejane ne uazi u Zadrugu i ne treba ti taj novi haos. Propaitti nisu vredni tvog prisusta i nerviranja...Uživaj u životu....mlad si, nadprosečno intelientan i vrlo lep mladić..... Sledeća mlada tudenkinja iz Novog Sada, mani se svih ku.ava, nisu e dostojne, ako imalo ceniš sebe..... Pozz za famliju Dragojević