DEJAN I ALEKS SU SE SVE DOGOVORILI! Raskrinkana Nikolićeva kod Misice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

Doskorašnji zadrugar Boža Džons bio je gost u novoj emisiji ''Minsko polje'' kod Jovane Ljubisavljević koji je govorio o svom učešću u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', ali i o zadrugarima i tajnama koje kriju. On je napre progovorio o Miljani Popović.

- Stvarno sam se zaljubio. Prvo su me osuđivali, ali vreme je pokazalo... - počeo je Boža, koji je potom pokazao da na pozadini svog telefona drži fotografiju Miljane.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Boža Džons

- Mi smo i krenuli, mislim da bi to i bila dobra veza, ali su pojedini zadrugari uticali na to, svašta su joj pričali za mene, lagali su, spletkarili su, verovatno je i pala na te njihove priče i povukla se.

Boža je prokomentarisao i odnos Filipa Cara i Aleksandra Nikolić.

- Ja mislim da su Aleksandra i Dejan dogovorili sve, sve mi to izgleda blago i naivno, kao da je on znao da će ona to tamo uraditi. Zna Dejan itekako šta je rijaliti. Ne mogu sada da procenim, ali ono što sam tamo primetio jeste da ona kidiše ka Zvezdanu, imala je emocije prema njemu, ali je krila. Iznenadio sam se kada sam video da je završila sa Carom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Boža Džons o zadrugarima

On je dao svoj sud i o Nenadu Macanoviću Bebici.

- Njegovo ponašanje je jako čudno. Mogu slobodno da kažem da on meni deluje kao da nije normalan. Ne znam za sektu, ali je sve jako čudno. Mnogi kažu da je prikriveni psihopata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading