PRVA REAKCIJA DALILE DRAGOJEVIĆ: Nakon što su se Car i Aleks poljubili pred kamerama, oglasila se Dejanova bivša - imala je da poruči SAMO JEDNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući desio se prvi javni poljubac Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, a ovim povodom oglasila se i Dalila Dragojević.

PRVA REAKCIJA DALILE DRAGOJEVIĆ: Nakon što su se Car i Aleks poljubili pred kamerama, oglasila se Dejanova bivša - imala je da poruči SAMO JEDNO!

Foto: St/N. Pančić, Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić nedavno je javno ostavljena od strane sada već bivšeg dečka, Dejana Dragojevića, međutim, iako ne zna šta se dešava van "Zadruge", Aleks se nakon flerta sa Zvezdanom Slavnićem upustila u priču sa Filipom Carem, s kojim je sada imala i prvi poljubac pred milionskim auditorijumom.

Naime, Car i Aleks nalaze se u izolaciji kao ovonedeljni potrčci, gde se i desio nalet strasti. Ovim povodom odmah smo pozvali Dalilu Dragojević, koja je bila u braku sa Dejanom, ali u vezi sa Filipom, kako bi saznali kako ona gleda na novonastalu situaciju. 

- Ako me zovete u vezi neke izjave, odmah da vam kažem da ne mogu ništa da komentarišem. Tako je, direktor mi je zabranio da dajem bilo kakve izjave - rekla je Dragojevićka za Republiku i završila poziv.

Republika

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Šone

10.12.2022 18:46

Direktor zabranio?🤣🤣🤣