OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO: Oglasila se Biljana Dragojević nakon raskida Dejana i Aleks, o njenom potezu će se pričati! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević na sebi svojstven način pokazala kako reaguje na Dejanov ljubavni brodolom

OVO OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO: Oglasila se Biljana Dragojević nakon raskida Dejana i Aleks, o njenom potezu će se pričati! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac/printscreen/youtube.com

Biljana

Biljana Dragojević oglasila se prvi put na mrežama otkad je njen sin Dejan Dragojević javno ostavio Aleksandru Nikolić, koja se uveliko zbližava sa Filipom Carom u rijalitiju. 

Ipak, kada se Biljana oglasila na društvenim mrežama oglasila povukla je potez koji je malo ko očekivao.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Biljana Dragojević

 

Naime, Dragojevićka se pravila kao da se ništa ne dešava, te je sa pratiocima podelila momenat porodične idile i, ne spominjući Aleksandru, pokazala da se život u njihovom domu sasvim neometano odvija i bez nje.

- Cheat day (engl. jedan dan pri držanju dijete u kom se krše pravila režima ishrane). Dan kada se krlja sve što je na meniju i, naravno, Biljana u kuhinji priprema - poručila je uz osmeh majka Dejana i Davida Dragojevića.

  Republika

Foto: Instagram printscreen

Dejan Dragojević, David i Mungos

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veronika Star

07.12.2022 11:38

Ovde ljudi govore engleski umesto srpski, a insistiraju na cirilici. Kakav polusvet. Sljam koji se skupio na javnoj sceni bez ikakvog pokrica.

Verona

07.12.2022 13:30

Ober mufljuzi .