"PIŠTOLJ, DROGA I K*RVE" Nakon skandaloznog snimka Nikole Ilića, oglasila se Ana Jovanović i osula rafalnu paljbu po bivšem dečku: Katastrofa, sledi mu TUŽBA!

Autor:

Zadruga

06.12.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

'DŽABA SAM GLUMILA MAMU I VASPITAČICU...' Ana Jovanović za Pink.rs o BESRAMNOM PONAŠANJU bivšeg momka, osula drvlje i kamenje po Nikoli pa NAJAVILA TUŽBU!

"PIŠTOLJ, DROGA I K*RVE" Nakon skandaloznog snimka Nikole Ilića, oglasila se Ana Jovanović i osula rafalnu paljbu po bivšem dečku: Katastrofa, sledi mu TUŽBA!

Foto: Red tv printscreen, Instagram.com

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem Nikola Ilić, bivši momak bivše zadrugarke Ane Jovanović, puca iz pištolja kroz prozor automobila dok vozi velikom brzinom, a javnost je taj besramni čin žestoko osudila. Međutim, ni nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" nije ostala svezanog jezika.

 

 

Naime, Jovanovićeva se oglasila nakon što je skandalozni snimak isplivao u javnost, te otkrila da je stavila tačku na bilo kakav odnos sa Ilićem, a zatim i prokomentarisala njegovo sramno ponašanje.

- Malo je reći da sam ostala u šoku. Ja njega ovakvog ne poznajem, stojim iza toga da je dečko problematičan i nepredvidiv, ali je ovo blaga katastrofa! Sada mi je jasno da sam godinama za džabe glumila mamu i vaspitačicu ovom momku jer čim dođe u neko lošije društvo, ponašanje mu je katastrofalno. Pištolji, droga i ku*ve?! To je život momka od 26 godina? Ovo nije igrica "GTA" nego život, on mozga nema - dikretna je bila Ana za Pink.rs i otkrila da li zna kada je Nikola ovo snimio:

Republika

Foto: ATA Images/printscreen/instagram.com

Ana Jovanović i Nikola Ilić

- Kada je i kako ovaj snimak nastao stvarno nisam upućena pošto nisam u kontaktu sa Nikolom, niti ćemo ga ikada obnoviti, jer sam pokrenula sudske postupke protiv njega - izjavila je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading