PRETUKAO JE, PA POTEGAO PIŠTOLJ: Isplivao stravičan snimak dečka bivše zadrugarke, besramno pucao iz automobila u pokretu! ŠOK!

Autor:

Zadruga

06.12.2022

15:32 >> 15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Nikola Ilić, momku bivše zadrugarke Ane Jovanović, puca iz pištolja iz automobila.

PRETUKAO JE, PA POTEGAO PIŠTOLJ: Isplivao stravičan snimak dečka bivše zadrugarke, besramno pucao iz automobila u pokretu! ŠOK!

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen

Ana Jovanović, Nikola Ilić

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Nikole Ilića, dečka bivše učesnice "Zadruge" Ane Jovavnović, na kojem se jasno vidi kako mladić puca iz pištolja iz automobila u pokretu, usred nekakvog tunela.

Naime, kako se jasno može videti i čuti na video snimku, uz zvuke muzike i osobe koje ohrabuje i suflira vozaču, mladić vidno raspoložen bez ikakvog obzira i razmišljanja da može neko nastradati, puca kroz prozor.

- Hajmo Džoni, pucaj - vikao je momak koji je snimao sa mesta suvozača.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nikola Ilić sa pištoljem

Mladića sa snimka kako puca je, između ostalog, odala i tetovaža na ruci, te je jasno da se radi o Iliću, koji iza sebe već ima kriminalni dosije. On je pre nekoliko meseci hapšen zbog narkotika i nasilja, a poznato je i da je vozio neregistovan automobil.

Kada je i kako nastao ovaj skandalozni snimak nije poznato, a ono što je javnost zgranulo jesto to što Nikola uopšte ima pištolj i puca usred saobraćaja bez ijedne sekunde razmišljanja da može nekog da povredi ili ubije. Ovaj stravičan čin su osudili svi koji su videli isti na drušvenim mrežama.

Republika

Foto: Red tv printscreen, Instagram.com

Ana Jovanović i Nikola Ilić

Podsetimo, Nikola Ilić proslavio se tokom "Zadruge 5", kada je njegova, tada bivša devojka, Ana Jovanović postala učesnica rijalitija, a njegovo ime se često provlačilo kako u medijima, tako i u Beloj kući. Ana i Nikola u žižu javnog interesovanja uglavnom su dolazili zbog međusobnog prepucavanja ili nasilja, a nedavno je na internetu osvanuo i snimak gde Ilić šamara i pjuje bivšu zadrgarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading