PAO POLJUBAC! Car zagrlio Aleks, pa je pred celom Belom kućom POLJUBIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car sve bliži sa Aleksandrom.

PAO POLJUBAC! Car zagrlio Aleks, pa je pred celom Belom kućom POLJUBIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić imali su raspravu tokom koje su jedno drugom napravili ljubomorne scene. Kako bi je odobrovoljio, Filip je prišao Aleksandri pred punom dnevnom sobom i zagrlio ju je, a ona je uzvratila.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić sve bliži

Na iznenađenje mnogih, on ju je u jednom trenutku poljubio u glavu, a Aleks se nije opirala niti bunila.

Njih dvoje se ne razdvajaju, Aleksandra bezuspešno pokušava da se opravda od odnosa sa njim, a uporno nastavlja da provodi vreme sa bivšim dečkom, ne znajući da ju je Dejan Dragojević ostavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

06.12.2022 14:09

Sad se pričalo u mojoj blizini i čak me nije ni iznenadilo. Ne tvrdim da je istina ali pričqalo se: "Ceka priča između Cara i Alex nastala je u "kuhinji" i u režiji Marka Đedovićq, Davida...uz blagoslov Dejanov. Car je dobio instrukcije šta i kako da uradi i Dejan će biti slobodan. Malo će plakati, malo glumatati, biti ljut i povređen ali će sve to ubrzo proći..." Još rekoše da Anđela sve zna i da je dobila o ona instrukcije da pripremi teren do Carevog ulaska ali da je ona previše trapava i uštogljena i brzo su je pročitali. Neznam šta da mislim ali ovo se pričalo u krugu "povezanih" ljudi.