SRAM TE BILO, JALOVA OVCO! Haosu u Zadruzi: Jelena Golubović i Zorica Marković se polivale vodom i vređale, moralo da reaguje OBEZBEĐENJE!

Autor:

Zadruga

06.12.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Zadruzi nastao ozbiljan okršaj između Zorice Marković i Jelene Golubović.

SRAM TE BILO, JALOVA OVCO! Haosu u Zadruzi: Jelena Golubović i Zorica Marković se polivale vodom i vređale, moralo da reaguje OBEZBEĐENJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović okrivila je Zoricu Marković da je napustila svoje sinove po rođenju, nakon čega je nastao haos.

Njih dve su ušle u takav okršaj u kome je umalo došlo do fizičkog obračuna, polivale su se vodom i vređale, obezbeđenje je moralo da reaguje. 

- Šta ti misliš o današnoj podeli? Mnogi primećuju da ne podnosiš Zoricu - rekao je Milan.

- Zorica ne podnosi mene. Drugi put je vođa, opet mi je dala najmanj budžet. Vidi da sam bolesna - rekla je Jelena.

- To nije istina, hranim te ovde mesecima - kazala je Zorica.

- Jelena, zašto ne kažeš da si pričala da si govorila da je Zorica ostavila sinove? - upitao je Milan.

- Nisam rekla - rekla je Jelena.

- Sram te bilo. Jalova ovco. Tužiću te, pa ćeš tamo da pričaš da li sam ja ostavila svoje dete, pi*ka ti materina - kazala je Zorica.

- Pisalo se da je rodila dete, a onda odvela u manastir - kazala je Jelena.

- Za koga govoriš da je ostavio svoje dete. Pi*ka li ti materina - rekla je Zorica.

- Reci mi otvoreno da me mrziš, mesto vođe nije za lečenje kompleksa, Zorice - kazala je Jelena.

- Ja tebe prosto obožavam - dodala je Jelena.

- Znaš kako mi je majka, sve vreme me napadaš. Ti si ostavila svoje dete, nisam ja - rekla je Jelena.

- Smradu jedan - kazala je Jelena.

Tokom emisije "Izbor potrčka" došlo je do novog haosa između Jelena Golubović i Zorice Marković, kad su se ponovo ispolivale vodom.

- Mrtvu ti babu j*bem za moje sinove i za laži -. ponavljala je Zorica.

- Ona je ostavila svog starijeg sina - rekla je Jelena.

- Ja ima dva sina, ljudine, a ti nemaš ništa - govorila je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Anja

06.12.2022 10:54

Zorica je podmukla i zla osoba. Neprestano pravi smicalice i koristi ove mlade guske da ih sprovedu u delo (Anita,Bakša,Anastasija...). Zorica im udeli cigaretu,kafu,lažnu lepu reč i one kreću sprovoditi njene smicalice. Kad izbije istina na videlo Zorica je u stanju da se zakune kako nema ništa sa tim i sve svali na devojke guske i ponekog gusana ( to je uradilasaZvezdanom,Mikicom,Mićom...).Zlo i podmuklost je ružna osobina koja je Zoricu verovatno koštala i pevačke karijere,kolege muzičari i pevači je baš i ne cene mnogo. Uz Zoricu mi je najveće razočarenje Anđela Đuričić, pokazala je ove godine pravo lice. Puna je prekrivene zavisti, ogorčenosti,pakosti, sa polupanom Matorom po celi dan ogovara, Milici, Alex Ani (koje su prošle godine bile ispod njenog nivoa za druženje) deli savete i gura u veze za koje zna da su cirkusijada. Zar to nije podmuklo i licemerno? Vidljivo je da je Anđela dobila upute od Đedovića kako da prati ljubavne i ostale zavrzlame i da "savetima" i svađama utiče na događaje ali, nema Anđela taj kapacitet i lukavost a pamet i obrazovanje ne treba ni spominjati. Nema Anđela ni Rešićkinu toplinu duše pa da se nekad sažali i odvoji posao od sažaljenja (i Rešićka je dala upute za ovu igru), Anđela je previše lažna i hladna ( mrtva školjka). Jelena Golubović kao i uvek , u istoj pozi i u istoj ulozi već godinsma.

Vojvotkinja Tolstoj

06.12.2022 11:29

Eto šta izgovara (poznata) pevačica koja ima samo osnovnu školu i koja je maloletna zatrudnela i ne smeš to da joj kažeš, zamisli! Nekoliko puta kaže Jeleni Golubović, fakultetski obrazovanoj, da je -jalova ovca! Pa i Jelena je mogla da zatrudni sa 14-15 godina, ali je učila, studirala, zapošljavala se , a ne dan-noć popneš se na sto i pevaš i eto - PARA!!! Pa nismo svi imali pare. prvo ide škola, posao pa porodica, pa se neko od nas preračuna: moraš plaćati račune. A ti, Zorice, kao poznata pevačica, NE kontrolišeš se, gde se to bilo-kome izgovara to što si izgovorila Jeleni, a sluša te ceo svet, tvoju nervozu i zlobu. Pa je l ti imaš NEKU KORIST ŠTO JELENA NEMA DECU? DAĆE BOG DA IMA I ONA I SVAK U OVOJ ZEMLJI SRBIJI, i celom svetu! Želje za sve!