CAR DOŽIVEO NERVNI SLOM! Ušao u CRVENO, pa NASRNUO na Dragića zbog Aleks, psovao ga i PRETIO, obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.12.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car počeo je i da se svađa zbog Aleksandre Nikolić.

CAR DOŽIVEO NERVNI SLOM! Ušao u CRVENO, pa NASRNUO na Dragića zbog Aleks, psovao ga i PRETIO, obezbeđenje HITNO reagovalo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car poludeo je na Ivana Dragića jer špijunira njega i Aleksandru Nikolić. Njih dvojica su se žestoko posvađali, Car ga je vređao i urlao na njega, a onda je obezbeđenje moralo da reaguje.

- Mene si našao da špijuniraš. Kako ja ne znam kako se ti i tvoja devojka zovete, zamisli koliko sam ja tebi bitan, a ti meni nebitan - rekao je Car, a onda počeo da besni na Dragića.

- Ja te se ne plašim - govorio je staloženo Ivan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Ivan Dragić

- J*baću ti mamu žvalavu, pet puta sam te pustio, a sad ide tempo 24 sata. Faca će da ti bude bleda 24 sata. U usta ću te j*ebati, ovu kurvu i tebe - pričao je Car.

- Dobro - nastavio je mirno Dragić.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Ivan Dragić svađa

Car je skočio preko stola na njega, a obezbeđenje i zadrugari su odmah skočili da ih razdvajaju.

- Meni je našao da glumi špijuna - nastavio je Car, dok ga je Dragić mirno posmatrao što je Filipa još više iznerviralo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sava

05.12.2022 13:20

Koliko danajeizdržao Car bez agresivnog ponašanja i pretnji? 5 dana? Zma Car da je istina sve što priča Dragić i opet bahato preti i nasrće i podsmehuje se dok pita čime se bavi napolju i da li je iz Obrenovca. Veliki radnik Car iz velegrada Crikvenice, momak betikakvog obrazovanja i sa karijerom alkoholičara, momak koji prebija devojku i beži od policije u svojoj zemli, od kud mu pravo da postavlja takva pitanja i podcenjuje one koji su rođeni u Obrenovcu? O njegovim monolozoma i divljenju samom sebi kao i o postupvima u prethodne 2 sezone glupo je više i pričati. Nejas o mi je i kad mnogi ponavljaju svaki put kako je Car dobar čovek. U ili po čemu ili prema kome je Car dober čovek? Po meni Car je propao i bahat čovek.

Seka

06.12.2022 07:03

Cudna je Srbija. Citav komsiluk je mrzi. A iz komsiluka pravi utociste njihovim izbjeglicama kao Dalili, Caru nazalost ima ih jos. Vise im se paznje poklanja nego postenom seljaku iz Srbije koji nema normalno da svojoj djeci priusti za normalan zivot.