ALEKS NIKOLIĆ I FILIP CAR BILI INTIMNI LETOS? Sve unapred isplanirali da ojade Dejana, u dil upleli Milicu i Slavnića!

Autor:

Zadruga

05.12.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čini se da je ono što sledi u rijaliti programu "Zadruga 6" gore od prošlogodišnje izdanje Dalile Dragojević

ALEKS NIKOLIĆ I FILIP CAR BILI INTIMNI LETOS? Sve unapred isplanirali da ojade Dejana, u dil upleli Milicu i Slavnića!

Foto: ST/D.KADIĆ,V.LUKIĆ, E-stock, ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car ojadili su Dejana Dragojevića, a kako prenose dobro obavešteni izvori, njih dvoje su navodno sve unapred osmislili letos, a da sve bude još zamršenije, u plan su uvukli i Zvezdana Slavnića i Milicu Veselinović. 

-Dalila je, verujte mi, mala maca za Aleksandru! To na šta je Aleks sve spremna, to je neopisivo - počeo je izvor za Scandal i kreće sa detaljima:

-Jedina je istina da je Aleks od prvog s*ksa sa Carem ostala slaba na njega, ali kako im veza nikada nije uspela, ona je bila mirna i mudra i čekala je svojih pet minuta. U međuvremenu je smotala Dekija, on je zavoleo i posvetio joj se, a onda se njoj letos ukazala prilika da nasamo popriča sa Carem koji joj je slaba tačka i tako su došli na ideju da uništa Dragojevića. Ona jer se pretvara da ga voli jer joj to odgovara zbog publiciteta, a Car bez nekog posebnog razloga, njemu je jedino bitno da se nešto dešava i da ima nekih žena za s*ks - objašnjava izvor i dodaje:

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

 

- On je, istina,i dalje slab na Dalilu, ali je svesan da od toga nema ništa, pa vodi u krevet šta stigne. Letos je, čini se, i sa njim Aleks nabila Dejanu rogove, a kako su u sve to upleli Zvezdana i Milicu, to je tek misterija. Uglavnom, njih su izabrali da se preko njih peru i da sve pripisuju njima dvoma kada se sazna za njihove tajne.  E sad, istina je da je Aleks u međuvremenu počela da se loži na Zvekija, to i ludaci i slepci vide, a mala Milica je startovala Cara još napolju i njemu je sad super da ima redovan s*ks u rijalitiju, a i da se vrti neka priča. Ostaje da vidimo da li će Zvezdan do kraja da popusti i završi sa Aleks, za sada se još ne da. Sa druge strane, Dejan je sklopio sve kockice, čak mi neki njegov drug kaže da je sve povezao i setio se i dana kad je Aleks navodno letos imala s*ks sa Carem. Mudro ih sve čeka na penal, kako je i sam objasnio, više mu ne pada na pamet da se oglašava u rijalitiju. Ali kada bude sam osetio da je vreme, najavio je da će leteti perje i da će biti belaja - završio je izvor za Scandal.

Foto: Instagram.com

Dalila i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (1)

Loading
mina

05.12.2022 13:06

aj serite joos malo ona je ya sve vas moralna gromada jade