"VUČE ME, A NE SMEM DA RADIM TO..." Aleks Nikolić i Filip Car više ne mogu da sakriju emocije, jedno drugom SVE priznali (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.12.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandra Nikolić sve je prisnija sa Filipom Carem.

"VUČE ME, A NE SMEM DA RADIM TO..." Aleks Nikolić i Filip Car više ne mogu da sakriju emocije, jedno drugom SVE priznali (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić pokušavala je da dođe do nekog kompromisa sa Filipom Carem. Njih dvoje su razgovarali o njihovom odnosu koji može njoj da donese probleme, ne znajući da je Dejan Dragojević javno raskinuo sa njom, uz tvrdnje da novi-stari zadrugar namerno želi nju da ''uništi''.

- Imam napolju nekog koga volim, jako mi je teško ovde. Nisam dobila ništa za mesečnicu, i ti si tu. Ti si neko ko je naneo zlo nekom mom, sa tobom ne bi trebalo reč da progovorim - rekla je Aleks.

- To sam ja sinoć rekao i dolaziš sad besna iz paba - rekao je Car.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Ti si došao ovde da bih ja napravila neku glupost - kazala je Aleks.

- Moram da se priberem i sredim, vuče me, a ne smem da radim te stvari, nije dobro. I u pravu si, nego se ti ljutiš kad ti ja kažem - naveo je Filip.

- Joj, što bih volela da mogu da pričam, a ne mogu da ti kažem - rekla je Aleks.

- Rekla si mi sad, primio sam k znanju. Ne mogu ja sam hodati ovuda, je li si mi rekla kako stoje stvari. Slobodna si - istakao je Car.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić i Filip Car Zadruga 6

- Slobodna sam? - upitala je Aleks.

- Što stojiš tu, možeš ići. Znaš ti dobro kako je krenulo, ko mi je prijatelj ne može biti dobar sa Mićom, napravićemo ozbiljan problem ako se vežem sa nekim. Da ne bi došli u problem, nećemo se pogledati, tako ću naštelovati. Koliko god da mi prija, ali za tvoje dobro, ne želim ti loše. Dođeš sad, zamafijaš mi, pa mi posle dođeš ovako... Imaš dobrog dečka, ja sam ga zagotivio, koliko god je nekad čudan bio. Mi smo i korektni, ne želim da mu pravim problem ni tebi ni sebi - istakao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading