DEJAN DRAGOJEVIĆ U LOŠEM STANJU! Nije se pojavio u emisiji nakon raskida sa Aleks, pa poslao ŠOK PORUKU: Želi potpuno da se povuče iz javnog života?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić i šokirao javnost i sve gledaoce "Zadruge".

DEJAN DRAGOJEVIĆ U LOŠEM STANJU! Nije se pojavio u emisiji nakon raskida sa Aleks, pa poslao ŠOK PORUKU: Želi potpuno da se povuče iz javnog života?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je javno raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, a umesto da se uključi u program uživo u emisiji kako bi prokomentarisao svoju odluku, Dejan je samo poslao poruku.

Naime, pobednik pete sezone "Zadruge" juče je preko svoj Jutjub kanala stavio tačku na odnos sa, sada već bivšom devojkom, trenutnom učesnicom rijalitija, i to zbog njenog prisnog druženja sa cimerima Zvezdanom Slavnićem i Filipom Carem.

Foto: TV Pink

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

- Neću da se budim svako jutro da gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću da svaki dan tumačim da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi i druži se sa svima tamo, naglasio sam joj i preneo joj informacije da to ne sme da radi, da me to povređuje - rekao je Dejan u svom videu, pa nastavio:

- Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sedela na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povredila me je prvo sa čokoladicom, a tad je želela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osetila da Aleksandra ima kvarne namere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da pobedi - rekao je, između ostalog, on.

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleks Nikolić preko Jutjuba

Inače, Dragojević je trebalo da se uključi u emisiju "Premijera - Vikend Specijal", međutim, kako je otkrio, zbog stanja u kome se nalazi nije mogao i nije hteo da se oglašava, te je samo poslao poruku.

Naime, Dejan je poručio da je odlučio da preseče sve i da se odmakne od priča i Nikolićeve, da se ne oseća dobro zdravstveno, te da želi da se potpuno povuče.

Republika

Foto: Nikola Mutic, Nebojsa Mandic, E-stock

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading