"TAKI MI JE REKAO DA JE NAPRAVIO IDIOTA" Maja Marinković do detalja otkrila sve o svojim plastičnim operacijama, ne planira da se zaustavi - evo šta SLEDEĆE radi na sebi (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.12.2022

18:40 >> 19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković poznata je u javnoti kao "kraljica operacija", međutim, rijaliti zvezda planira da nastavi sa estetskim zahvatima.

"TAKI MI JE REKAO DA JE NAPRAVIO IDIOTA" Maja Marinković do detalja otkrila sve o svojim plastičnim operacijama, ne planira da se zaustavi - evo šta SLEDEĆE radi na sebi (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Iz sezone u sezonu "Zadruge", Maja Marinković izgleda drugačije, a njene transformacije su, malo je reći, neverovatne. Iako je tokom svog prvog učešća u rijalitiju isticala kako je ponosna na sebe i svoj fizički izgled, ubrzo je sve što je pričala palo u vodu, te je otišla na potpuni remont.

I dok se priča o svim operacijama Marinkovićeve vrti u nedogled, ona je je sada priznala u pušionici Milici Veselinović da želi da uradi i zadnjicu. Zadrugarka ju je sve vreme ispitivala kako se ne boji svih estetskih zahvata koje je imala.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković Zadruga 6

- Ne volim kada stave ono... Du*erde, to mi je ružno. Samo ono gore, jabučica. Bila sam ja već, izmerio me je doktor, zakazala sam sve, ali sam ušla ovde. Znači tačno taj gornji deo samo, 360 kubika - otkrila je Maja.

- Kako imaš smelosti za sve to - pitala je Milica.

- Ma gde, šta ti je... Kada sam išla da radim grudi rekla sam samo "hajde" i skinula se, ali ono u ruku kad mi stave, iglu... Ijao, tad mi nije dobro ceo dan! Prvo sam na sebi uradila grudi. Operacija se ne plašim, to mi je kao dobar dan. Pre godinu dana sam radila grudi, tačno se sećam, pet sati sam čekala, kada sam se probudila iz anestezije tako mi je bilo loše što sam čekala, ne što sam se operisala, ja sam već drugi, treći dan vukla kese... Taki kad me je video, hteo je da padne u nesvest. Nemam problem sa tim, ljudi pričaju kao da sam se operisala 55 puta! Ja sam samo operisala grudi i dva puta nos, to su moje operacije. Usta ne pipam godinama, svi misle da ih radim, ali otkad sam izvadila gornju usnu posle "Zadruge 2", ja ih ne radim. Imam lep oblik usni, radila sam biopolimer - rekla je Maja.

- Je l' ti se grudvaju usne - znatiželjna je bila Milica.

- Ne! Kad mi se iskrivala gornja usna, isekao mi je to i izvadio, od tok trenutka ih ne diram! Uradim malo botoks, malo se bocnem, usta ne pipam! Nije to ništa. Uradiću još samo ono i to je to. Bila sam ravna, nisam imala grudi, sve devojke su oko mene imale urađene. A kada sam Takiju rekla da ću da radim grudi, on je počeo da viče na mene, rekao mi je da je napravio idiota... Na kraju sam rekla da ću voditi tetku da digne kredit da mi da grudi. Na kraju je on proverio sve, raspitivao se ko je dobar doktor, i odveo me on. Bože sačuvaj šta sve taj čovek nije proživeo sa mnom - istakla je Marinkovićeva kroz smeh.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković nakon estetskog zahvata sa ocem Takijem Marinkovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading