DEJAN OBUSTAVLJA RAZVOD NAKON RASKIDA: Dragojević bio na razgovoru sa predsednikom suda, sve je na kocki! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.12.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio je zbog čega se još uvek nije razveo od Dalile Dragojević!

DEJAN OBUSTAVLJA RAZVOD NAKON RASKIDA: Dragojević bio na razgovoru sa predsednikom suda, sve je na kocki! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Tokom jučerašnjeg dana Dejan Dragojević, pobednik ,,Zadruge 5" javno je ostavio Aleksandru Nikolić, zbog flertovanja sa Filipom Carem i Zvezdanom Slavnićem. Tokom javnog obraćanja Dejan je provukao i sve detalje o razvodu sa Dalilom Dragojević, njegovom još uvek zakonitom suprugom. 

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić

 

Naime, Dejan je ispričao, što je i od ranije poznato, da su papiri predati sudu, te da se sada samo čeka poziv za suočavanje. Međutim, kako Dragojević tvrdi, biće prinuđen da razvod prebaci u Beograd, zbog problema sa sudijom. 

- Ja razvod ne mogu da ubrzam, žalio sam se predsedniku suda, prebaciću se u Beograd. Ukoliko u utorak ne bude sve rešeno, biće sve javno objavljeno, kao i ime sudije! - rekao je Dejan u Jutjub videu. 

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

Podsetimo, tokom boravka u ,,Zadruzi 5", Dalila i Dejan pristali su da potpišu papire za razvod, koje je sredio njegov brat David Dragojević. Dejan se na jednoj od Zadrugovizija obratio milionskom auditorijumu i bratu poručio da spremi papire za razvod od Dalile, što se samo nekoliko dana kasnije i desilo. 

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević i Aleksandra Nikolić

ž

Dalila i Dejan potpisali su papire za razvod, ali od tad postaje misterija zbog čega se još uvek zvanično nisu rastali. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stojka

04.12.2022 16:38

Deki. ti si inteligentan mlaić, nisi manipulator i robisvet kao ti bivša žena, a i ova nije bolja Aleks, dobro je što si i nju otkačio.ne trebaju ti ku.avelke,već nadji mladu studenkinju, čiste duše kao što si ti, hiljade devojaka su zaljubljene u tee, jer si lep mlaić, dobar....mani se romiskuittnih ženturača koje su prošle sito rešeto.. Glavu gore i samo napred, ti si poseban mladić,mani si probisveta....Takve nikada dobre žene neće biti, niti će te poštovati.... Dobro je da si konačno progledao-----.

Vojvotkinja Tolstoj

08.12.2022 18:46

Dobro je da si se "kurtalisao bede"; mani se ženturača sa kojima "samo ko nije hteo - a one su svakog htele", gadim se neupotrebljivih, istrošenih "polovnjača". Strašno je biti žensko bez mozga, gadura!!