DRAGOJEVIĆ PRIZNAO DA JE RADIO PROTIV PRODUKCIJE: Dejan nakon raskida raskrinkao sve, slao ljude na Aleksandrine kontrole da joj daju informacije!

Autor:

Zadruga

04.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio na koji način je komunicirao sa sad već bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić.

DRAGOJEVIĆ PRIZNAO DA JE RADIO PROTIV PRODUKCIJE: Dejan nakon raskida raskrinkao sve, slao ljude na Aleksandrine kontrole da joj daju informacije!

Foto: Instagram.com printscreen

Nakon što se Dejan Dragojević oglasio o raskidu sa Aleksandrom Nikolić i time potvrdio da je i sam uvideo da se zaigrala sa Zvezdanom Slavnićem, kao i sa Filipom Carem, pobednik ,,Zadruge 5" otkrio je i na koji način je uspeo da komunicira sa sad već bivšom devojkom. 

- Ja sam zavoleo Aleksandru, ali mi ne treba. Kada čujem da ide na kontrolu, ja u pet ujuturu krenem, stojim do 12, 13, da je vidim, da joj mahnem. Dosta stvari sam radio protiv produkcije, pravio sam sr*nja, zbog osobe koja ne zaslužuje - rekao je Dejan na svom Jutjub kanalu i nastavio:

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić

 

- Ja ponesem sovu, da me prepozna, jer sam bio maskiran. Ja sam ljude slao da urlaju i viču šta da se dobaci, koje će ona da dobaci, svaki put kada se vratila nije me ispoštovala. 

Podsetimo, nakon nekoliko sati, na Instagramu se oglasila i Dejanova još uvek zakonita supruga Dalila Dragojević, koja je pesmom Nikolije Jovanović ,,Kako posle mene" isprovocirala sve korisnik društvene mreže, jer su upravo ovu numeru povezali sa raskidom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Oooooo

04.12.2022 12:16

Mann koja je to Budala sve radi da ne radi zivi od Fanova mlad covek bez KARAKTERA .

BGD

04.12.2022 15:32

ZIJAD....HAHAHHAHA