OSTAVIO JE ZBOG SILNIH AFERA?! Šok odluka Dejana Dragojevića, rešio da IZBRIŠE Aleks! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.12.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ne želi da komentariše učešće svoje devojke, Aleksandre Nikolić, Dejan Dragojević doneo je odluku zbog koje se svi pitaju samo jedno - da li ovaj potez znači raskid?

OSTAVIO JE ZBOG SILNIH AFERA?! Šok odluka Dejana Dragojevića, rešio da IZBRIŠE Aleks! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkako je ponovo postala učesnica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić svojim postupcima u šestoj sezoni intrigira javnost čitavog regiona.

Naime, prvo što je dospelo u žižu intresovanja jeste afera "čokoladica", kada je Milica Veselinović odnela slatkiš Bilalu Brajloviću koji je poslala njena tadašnja bliska drugarica Aleks, te se ona za to pravdala tako što je htela da kupi mir sa njim.

Foto: Nikola Mutić, Dragan Kadic

Aleksandra Nikolić i Bilal Brajlović Zadruga 6

Sledeće što nikome nije promaklo, jeste njen prisan odnos sa Zvezdanom Slavnićem, velikom ljubavi pokojne pevačice Ksenije Pajčin. Iako se oboje pravdaju da između njih nema ničega osim pukog prijateljstva, mnogi su mišljenja da varnice i te kako sevaju u njihovom odnosu. U prilog tome govore i skriveni pogledi, svakodnevna "bockanja" koji su mnogi protumačili kao flert.

U utorak veče, na velelepno imanje se uselio Filip Car, sa kojim je Nikolićeva takođe bila prisna tokom "Zadruge 4", kada su uplovili i u emotivni odnos, ali ubrzo i zaratili pred milionskim auditorijumom. Međutim, njih dvoje su izgleda uspeli da zakopaju ratne sekire i krenu ispočetka, kao prijatelji.

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Njen dečko, pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, nema želju da se oglašava za medije po pitanju brojnih postupaka svoje devojke, ali je jedan njegov postupak prošao itekako zapažano.

Dejan je, naime, sve vreme na društvenoj mreži "Viber" držao zajedničku fotografiju sa Nikolićevom kao profilnu fotografiju sa zajedničkog putovanja u Egipat.

Foto: Viber/screenshot

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

Međutim, Dragojević je nedavno rešio da promeni profilnu sliku, stavivši samo svoju fotografiju, bez devojke. Da li iza ovoga stoji neka poruka ili je u pitanju samo slučajnost, ostaje da ispratimo.

Foto: Viber/screenshot

Nova slika Dejana Dragojevića na Viberu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vladan

03.12.2022 12:21

Nije ona za njega.

Ljuba

05.12.2022 21:58

@Vladan - Ona je za Bujanovac za novac.

mina

03.12.2022 17:36

bolje reci nedopravljeni lik nije ya aleks svakomsvoja lopata sta se sada jada

Zorica

03.12.2022 19:30

Dejan ce dozivjeti istu sudbinu kao sa Dalilom.Ova vise ne zna sa kim ce da flertuje.