ISTINA O ALEKSANDRI NIKOLIĆ I FILIPU CARU: Nakon njegovog ulaska, starleta zaboravila na Dejana, tajni razgovor je obelodanjen! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković otkrio je kakve je detalje primetio nakon ulaska Filipa Cara!

ISTINA O ALEKSANDRI NIKOLIĆ I FILIPU CARU: Nakon njegovog ulaska, starleta zaboravila na Dejana, tajni razgovor je obelodanjen! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Nakon ulaska Filipa Cara u Zadrugu 6, mnogi su primetili da Aleksandri Nikolić nije prijalo, te da se potpuno uznemirila. Ivan Marinković primetio je vrlo zanimljive detalje, koje je danas u toku dana jasno istakao u razgovoru sa Nikolićevom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

Ti nikad nisi pričao da podržavaš Dejana i Aleksnadru, nego da sam ti ja prijateljica. Nikad mi nisi hvalio moju vezu, ni ne treba - pričala je Aleks.

- Svako ima pravo da ti priđe zbog tvojih odogovra - rekao je Ivan.

- Nemam šta da se pravdam. On mene ne ugrožava, ja neću da ispijam kafe i da se družim, a najmanje tu gde me stavljaju. Zašto bih ja njemu govorila: "Mrš u p*ču materinu"? Ja sam njega pitala šta on radi i da kod mene nema ništa, ako nešto pokušava - pričala je Aleks.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Ivan Marinković razgovaraju

 

- Ja sam rekao da će on da iz*ebe Milicu i Maja, pa da se uhvati Aleks. Maja je istrošena roba. Dejan je danas trebao da zatrpa ovu sobu poklonima. Ovde nećepš praviti budalaštine jer sma ja to, Prijatelje nemaš, imapš drugare. O sebi odlučuješ sama. Ako ne voliš da budeš Dejanova devojka, budi samostalna, samo budi pametna i znaš šta treba da radiš. Ja sam za to da se Filip Car i ti družite - pričao je Mića.

- Ja iskreno vidim da tebi nije svejedno, ne jer mislim da si zaljubljena u njega nego ti je to bivši dečko - pričao je Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Zadruga 6

 

- Nije mi svejedno zbog svega što se dešava, ne zbog Filipa - rekla je ona.

- On priča ti njega pomno slušaš, kad neko dobaci ti kao: "Ćuti, ćuti" - nastavio je Ivan.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

02.12.2022 21:01

Aleks i Filip se vole i to odavno da nisu rijalitiju bili bi na sedmom nebu pres;atki su