LEPI MIĆA KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE! Otkriveno kako pevačeva mezimica izgleda, DOKTOR NAUKA je i radi za GUGL! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.12.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Pržulj ne voli da se eksponira u javnosti.

LEPI MIĆA KRIJE ĆERKU KAO ZMIJA NOGE! Otkriveno kako pevačeva mezimica izgleda, DOKTOR NAUKA je i radi za GUGL! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Pevač Miroslav Pržulj, široj javnosti poznatiji kao Lepi Mića, godinama unazad je u rijaliti programima, a ipak, o njegovom privatnom životu i porodici se jako malo zna.

Svake sezone napolju ga čekaju supruga i ćerka, koje on svakodnevno pozdravlja i ističe koliko ih voli i koliko je ponosan na njih.

Foto: Instagram.com

Sara Pržulj

Mićina ćerka Sara Pržulj ne voli da se eksponira u javnosti i okrenuta je nauci. Završila je Elektrotehnički fakultet u Beogradu, dok je doktorske studije završila u Holandiji i radi u Guglu. Pevač je jednom priliko rekao kako je bilo teških životnih perioda, ali da su se on i supruga Snežana uvek trudili da njihova mezimica to ne oseti.

- Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina… Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem – rekao je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

02.12.2022 18:05

Mićo, svaka ti čast, volim obrazovanu i pametnu decu i roditelje! Smanji malo psovanje, iako neki to i zaslužuju. svaka ti čast, tvojoj Sn(j)ežani i Sari. Pevačica Zorica Marković ne može da se uporedi sa tobom ni prema čemu. I ona psuje kao žena, dozvolila sebi kao popularna pevačica da se "kompromituje" u rijalitiju sa psovkama,nabeđivanjem, očekuje da je svi poštuju, svašta !! Kao Milica Davović što "reklamira" telo...