NEĆETE VEROVATI KO JE NA SLICI! Bio je PRESLADAK, za njim su LUDELE devojke, a onda je PREVARIO ženu i završio na STUBU SRAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.12.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od malih nogu se videlo da će biti šmeker.

NEĆETE VEROVATI KO JE NA SLICI! Bio je PRESLADAK, za njim su LUDELE devojke, a onda je PREVARIO ženu i završio na STUBU SRAMA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Nenad Aleksić Ša

Reper Nenad Aleksić Ša prvi put je ušao u rijaliti program ''Zadruga'' u drugoj sezoni i od tada je pod budnim okom javnosti. Iako su svi mislili da će se vratiti na velika vrata rep scene i podsetiti na brojne hitove, biti pozitivan i jedan od miljenika publike, desila se u potpunosti suprotna situacija.

Naime, on je najpre bio veoma blizak sa Draganom Mitar, zbog koje je njegova tadašnja supruga Ivana ulazila u Belu kuću kako bi ga osvestila i vratila na pravi put. Tada je to uspela, ali četvrta sezona i Tara Simov su mu ''došle glave''.

Foto: N. Pančić

Nenad Aleksić Ša u Zadruzi

Prevario je suprugu, ludački se zaljubio u duplo mlađu Taru zbog koje je pokazao svoju drugu stranu. Svakodnevno je bio besan, posesivan, agresivan, svađao se, razvaljivao po kući, a onda je i pobegao. Napolju ga je sačekao razvod, a iako je u petoj sezoni pokušao da popravi sliku o sebi, nije uspeo u tome.

Naišao je na velike osude javnosti, etiketiran je kao muškarac koji vara, a mnogi su mu zamerili i što je zbog žena uništio svoju muzički karijeru. Ipak, u šestoj sezoni je dosta smireniji i staloženiji, ne petlja se sa ženama i ne razmišlja o ljubavnim aferama, te se mnogi nadaju da će ovog puta uspeti da sredi svoj život, a publiku po izlasku obraduje novim hitom.

Republika je došla u posed njegovih fotografija iz detinjstva, a jasno je da se već u detinjstvu videlo da će biti šmeker i veliki zavodnik.

Podsetimo, Ša je žario i palio sa grupom Sha-Ila devedesetih godina, a svoju solo karijeru je otpočeo 2007. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading