DOBIJALA STRAVIČNE BATINE, OD UDARACA ZAVRŠILA U NESVESTI: Majka poznatog pevača i ZADRUGARA otkrila JEZIVU ISTINU

Autor:

Zadruga

01.12.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Perović Blondi progovorila o nasilju u porodici koje je trpela od bivšeg muža

DOBIJALA STRAVIČNE BATINE, OD UDARACA ZAVRŠILA U NESVESTI: Majka poznatog pevača i ZADRUGARA otkrila JEZIVU ISTINU

Foto: printscreen

Blondi

 

Suzana Perović Blondi, bivša rijaliti učesnica, prvi put je javno progovorila o nasilju u porodici koje je pretrpela od strane bivšeg muža, a kako tvrdi, jednoj joj je u pomoć priskočio sin, pevač i bivši zadrugar Savo Perović. 

Ona je priznala da je bila žrtva nasilja bivšeg muža, za kojeg se čak dva puta udavala, iako je trpela jezivu torturu.

- Kockao je, a ja sam htela da ga sprečim da bismo imali šta da jedemo! Od udarca sam pala u nesvest, srušila sam se na stakleni sto! Meni je Savo (sin) spasio život, ja to kažem, da mi nije bilo njega, ja ne znam šta bi bilo sa mnom - pričala je Blondi za Srbiju danas, pa poručila svim žrtvama da ne trpe nasilje:

- Bila sam glupa, sve sam ga slušala, bila sam budala, jednom sam ga ostavila i onda sam saznala da sam trudna i vratila se. Nasilje je počelo odmah, čim sam kao devojka došla kod njega - pričala je Blondi.

Republika

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi

Suzana je govorila i o braku Dalile i Dejana Dragojevića, pa osula paljbu po Dejanu kao nedovoljno dobrom mužu, ali i o Dalili nakon zavšene sezone "Zadruge".

- Podržavala sam je, ali kada je izašla više nisam. Umesto da ode kući svojoj porodici, ona se smucala ko zna sa kim - rekla je Blondi, misleći na Marijanu Zonjić sa kojom je umala žestoke sukobe tokom njihovog učešća u pomenutom rijalitiju.

Republika

Foto: Printscreen RED TV

Suzana Perović Blondi, gostovanje na Red televiziji

Blondi je žestoko osudila ponašanje Ivana Marinkovića, pa ga optužila da sve što radi sa sinom, radi isključivo zbog publike i kadra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

01.12.2022 22:16

Stigle mlađe,matora si, pogledaj se u ogledalo. Dobijala si batine (kažeš), ali se nisi opametila. Sve preljube (i to javne, tj.na televiziji) ti podržavaš: Dalilu i redom. A šta ti imaš protiv Dejana, zamisli babo, i ti? Šta da ostane u braku sa Dalilom. Kako razmišljaš-takvog muža si i imala, takvog treba i tvoja ljubimica Dalila: dođe na televiziju, prevari muža i unovči. Eto kako se ona izdržava!! "Poštenim" radom...