NAKON MARIJINOG VAPAJA DA IDE KUĆI, OGLASIO SE SINIŠA KULIĆ: Nakon što mu je ćerka imala brutalan INTIMAN odnos u rijalitiju, poručio samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

01.12.2022

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić kratko i jasno je rekao šta misli o trenutnom stanju njegove žene Marije

NAKON MARIJINOG VAPAJA DA IDE KUĆI, OGLASIO SE SINIŠA KULIĆ: Nakon što mu je ćerka imala brutalan INTIMAN odnos u rijalitiju, poručio samo JEDNO!

Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Marija Kulić pozvala je svoju podršku da više ne glasa za nju, jer ne želi više da bude deo šeste sezone rijaliti programa "Zadruga".

Naime, Marija više ne može da podnese momente kada njena ćerka Miljana i njen partner Nenad Marinković Bebica imaju intimne odnose naočigled svih prisutnih zadrugara u sobi.

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Siniša Kulić

Tim povodom oglasio se njen muž Siniša Kulić i kratko poručio:

- Ništa me ne interesuje, doviđenja - rekao je Siniša.

Podsetimo, Marija je doživela nervni slom nakon što je videla snimak na kom je njena ćerka intimna sa Bebicom.

- Da li sam ja tebi priredila nekad ovako nešto? Hoću da idem kući, neću više da gledam ovo. Kakav je to s*ks da skače cela soba i da je njih 50 gledaju. Sramota me je jer sedim ovde. Šta ja treba da pričam o drugima, a ovo je go*no najgore! Najbolje da idem kući, ne želim više sve ovo da gledam. Neću da se potresam više. Se*s imaju, skače cela soba - rekla je Marija kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading